Düğün evi cenaze evi oldu! Gelin olacakken Zeynep Kurtuluş hayatını kaybetti

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Zeynep Kurtuluş düğününe 6 gün kala kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Acılı baba Hüseyin Kurtuluş, "Her şey hazırdı, Allah bize sabır versin Allah'ın takdiri" dedi.

Sakarya'da ikamet eden 27 yaşındaki Zeynep Kurtuluş'tan acı haber geldi. Mutlu bir evlilik hayali kuran genç kız düğününe 6 gün kala kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kurtuluş'un acılı babası, "Dün akşam kınası, Pazar günü de düğünü olacaktı. Her şey hazırdı, zamanı bu kadarmış, Cenab-ı Allah'ın takdiri" sözleriyle metin oldu.

Nişanlısı A.C.Y. ile hayatlarını birleştirmeye hazırlanan 27 yaşındaki Zeynep Kurtuluş, düğününden 6 gün önce 19 Eylül Pazartesi gününü 20 Eylül Salı gününe bağlayan gece saatlerinde Karakamış Mahallesi 444. Sokak'taki evinde fenalaştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından genç kız Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Kurtuluş sevenlerine veda etti.

Zeynep Kurtuluş vefat etti

Zeynep Kurtuluş vefat etti

Kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden Kurtuluş, geçtiğimiz günlerde öğle namazını müteakip Adapazarı ilçesi Karakamış Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Zeynep Kurtuluş mahalle mezarlığına defnedildi

Zeynep Kurtuluş mahalle mezarlığına defnedildi

ONLAR GERİYE KALANLAR DUYGULANDIRDI

Kurtuluş'un nişanlı ile birlikte çekildiği fotoğraflar ve düğün davetiyesi görenlere duygulu anlar yaşattı. "A'dan Z'ye bir aşk hikayesi" yazılı davetiyesi ondan geriye kalan tek şey oldu.

Kurtuluş'un vefatının ardından düğünün iptal olduğu sosyal medyadan şu ifadelerde duyuruldu:

"25 Eylül 2022 tarihinde yapılacak oğlum A.C.'nin düğün merasimi iptal olmuştur. Gelinim Zeynep Kurtuluş Hakk'a yürüdü, mekanı cennet olsun inşallah."

Acılı baba Allah bize sabır versin Allahın takdiri dedi

Acılı baba Allah bize sabır versin Allahın takdiri dedi

"KİM İSTER BÖYLE BİR DURUM GELİŞSİN, ALLAH BİZE SABIR VERSİN"

Baba Kurtuluş, "Kızımız düğün hazırlıklarını yapıyordu ve o sebeple eve belli bir saatte geldi. Bizde o eve geldiği esnada oturuyorduk annesiyle beraber evde işleri vardı onları halletti. Daha sonrasında saat geç olduğu için ben yattım. Evdeki odalar karşılıklı bu sırada da annesiyle bakıştığı esnada kendini kaybetmiş ve yere yığılmış. Dün akşam kınası, Pazar günü de düğünü olacaktı. Her şey hazırdı, zamanı bu kadarmış, Cenab-ı Allah'ın takdiri. Bundan ileri gitmedi. Kızımızın nişanlısının üzüntüsünü biz ve diğer çevresindeki insanlar da paylaşıyor. Kim ister böyle bir durum gelişsin, ama Cenab-ı Allah aldı ve bize sadece dua etmek düşer. Allah bize sabır versin, evlat acısıyla karşılaştık" şeklinde konuştu.

Kurtuluş ailesine düğün evi cenaze evi oldu

Kurtuluş ailesine düğün evi cenaze evi oldu

Öte yandan sosyal medyadan yayılan, Zeynep Kurtuluş'un yediği yiyecek sebebiyle hayatını kaybettiği söylentilerinin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

 Demet Şener'in kızı 16 yaşındaki İrem'e estetik iddiası! Güzelliğiyle dikkat çekmişti

İLİŞKİLİ HABER

Demet Şener'in kızı 16 yaşındaki İrem'e estetik iddiası! Güzelliğiyle dikkat çekmişti
Böyle bebek görülmedi! Dünyanın en iri bebeği...

İLİŞKİLİ HABER

Böyle bebek görülmedi! Dünyanın en iri bebeği...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0