Nazlı Bolca İnci Ertuğrul'da bulundu! Canlı yayında büyük heyecan...

Kendisinden 1 aydır haber alınmayan 2 çocuk annesi 28 yaşındaki Nazlı Bolca Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var progamında bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

18 Ağustos'ta, çocuklarını bırakarak Kocaeli'deki evinden, hastaneye gidiyorum diyerek çıkan Nazlı'nın gözü yaşlı annesi ve kocası İnci Ertuğrul ile ümit hep var programında günlerce Nazlı'yı aradılar. 

Ailesine kırgın olduğu için evi terkettiği anlaşılan Nazlı Bolca, günlerce onu arayan ailesiyle,  uzun aradan sonra İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var 'da konuştu.
Canlı yayına bağlanan Nazlı Bolca, eşinden şiddet gördüğünü, annesininde, kendisini kıskandığı için bu şiddete göz yumduğunu iddia ederek, onları neden terkettiğini açıkladı. Gazeteci-yazar İnci Ertuğrul moderatörlüğünde yüzleşen taraflar, birbirlerine şaşırtıcı suçlamalarda bulundu.

Her şeye rağmen eşini çok sevdiğini ve ona aşık olduğunu vurgulayan Tolga Bolca, gözyaşları eşliğinde Nazlı'ya yuvasına dönmesi için yalvardı. Anne Zehra Bolca ise, kızının çok yalan konuştuğunu söyleyerek ona hiç bir zaman kötü davranmadığını belirtti. Kızını çok özlediğini söyleyen anne Zehra Bolca da her şeye rağmen kızından özür dileyerek, çocuklarına dönmesi için çağrıda bulundu.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0