Ekim ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Ekim ayı filmleri

Serin havalar ve sıcak sohbetlerin vazgeçilmezi Ekim ayıyla beraber sinema salonları tıklım tıklım dolmaya başladı. Komediden aksiyona, animasyondan korku filmlerine kadar onlarca türde filmin vizyona girdiği bu ayda siz de mis gibi kokan mısır eşliğinde keyif dolu dakikalar geçirmek isterseniz bu haber tam size göre! Peki Ekim ayında hangi filmler vizyona girecek? Vizyonda hangi filmler var? İşte yanıtlar...

Sonbahar aylarının en güzeli olan Ekim, doğanın adeta renk cümbüşüne büründüğü zengin bir atmosferi gözler önüne seriyor. Havanın serinlediği bu güzel günlerde daha çok kapalı alanlarda zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Kimi zaman sevdiklerimizle kitap kafelerde sıcak bir kahve eşliğinde sohbet ederken kimi zaman da sinema salonlarında bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayabiliyoruz. Eğer siz de Ekim ayıyla beraber vizyona giren yepyeni filmlerle hoş vakitler geçirmek isterseniz tavsiyelerimize kulak vermeye hazır olun! Gelin Ekim ayında vizyona giren en güzel filmlere birlikte göz atalım.

Eylül ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Eylül ayı filmleriİLİŞKİLİ HABEREylül ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Eylül ayı filmleri

  • AMSTERDAM 

Amsterdam film afişi

Amsterdam film afişi

VİZYON TARİHİ: 07.10.2022

SÜRE: 134 DAKİKA

TÜR: DRAM

Başrollerinde John David Washington, Margot Robbie ve Christian Bale'in rol aldığı "Amsterdam" adlı heyecan uyandıran yapım 1930'ların dünyasına ışık tutuyor. David O. Russell'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım tanık oldukları cinayetin zanlısı haline gelen ve Amerikan tarihindeki en çirkin entrikalardan birini ortaya çıkaran üç arkadaşın sürükleyici hikayesine odaklanıyor. Ne olursa olsun birbirini korumaya yemin eden bir doktor, bir hemşire ve bir avukattan oluşan bu üç arkadaşın öyküsü sizlere unutulmaz anlar yaşatacak. 

Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey film afişi

Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey film afişi

VİZYON TARİHİ: 21.10.2022

SÜRE: 95 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Yönetmenliğini Yunus Emre Çakır, H. Sinan Güngor ve Semih Turalı'nın üstlendiği "Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey" animasyon severler için eşsiz bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. TRT ortak çalışması olan yapım Gökbey ile bir araya gelen Aslan'ın, Kapadokya'dan başlayıp ülkenin dört bir yanında devam eden serüvenini gözler önüne seriyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için harika bir film olan "Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey" okul çağındaki çocuklara havacılığı sevdirmek, onları milli teknoloji hakkında bilgilendirmek amacını da taşıyor.

  • KOMUTAN 

Komutan film afişi

Komutan film afişi

VİZYON TARİHİ: 07.10.2022

SÜRE: 89 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Gerçek ve yaşanmış bir hikayeden esinlenen "Komutan" filmi her dakika tüylerinizi diken diken edecek konusuyla sinema severlerin dikkatini çekiyor. Başrollerinde Aslıhan Güner, Emre Bulut ve Mert Kılıç'ın yer aldığı yapım Suriye'nin El Bab Bölgesinde, özel bir operasyon sırasında şehit düşen 3 şehidin vatana geri getirilmesi için verilen mücadeleyi anlatıyor. Binbaşı Tuna Alkan ve üç askerine verilen bu kutsal görev sırasında birçok tehlike atlatan, iç savaş ve savaşın ne olduğunu an be an gören Binbaşı Tuna Alkan ve askerleri, her adımlarında ölüme meydan okuyacaktır. Heyecan dolu dakikaları izleyenlerle buluşturan yapım şimdiden büyük beğeni topluyor. 

  • EVRENLER SAVAŞI

Evrenler Savaşı film afişi

Evrenler Savaşı film afişi

VİZYON TARİHİ: 07.10.2022

SÜRE: 142 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

 Başrollerinde Ryu Jun-yeol, Kim Woo-bin ve Kim Tae-ri'nin yer aldığı Güney Kore filmi "Evrenler Savaşı" özellikle bilim kurgu ve aksiyon severler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Uzaylılar, uzun süredir mahkumlarını insanların beyinlerine hapseder ve 2022 yılında "Gardiyan" mahkumların insan beyinlerinden kaçmasını önlemek için zamanın kapısını açmasıyla film sürükleyici bir hale dönüşür. Yönetmen koltuğunda Dong-hoon Choi'nin oturduğu bu filme mutlaka şans vermenizi tavsiye ederiz!

  • KİM BU AİLE?

VİZYON TARİHİ: 07.10.2022

SÜRE: 124 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Nurgül Yeşilçay, Altan Erkekli ve Cengiz Bozkurt'un başrolünde yer aldığı "Kim Bu Aile?" yerli yapımlardan hoşlananlar için güzel bir seçenek oluşturuyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu film, kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca açığa alınan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi gizlice takip edebilmek için devraldığı tavuk restoranında istemeden çok başarılı olan başkomiser Adem Haberdar ile operasyonda ona destek veren "aile"sinin öyküsünü ele alıyor. Eğlenceli ve her anında kahkaha atmak istediğiniz bir filmle Ekim ayını güzelleştirmek isterseniz bu filmi mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ederiz!

  • BLACK ADAM 

Black Adam film afişi

Black Adam film afişi

VİZYON TARİHİ: 21.10.2022

SÜRE: 124 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Dünyaca ünlü film yıldızı Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı "Black Adam" Mısır tanrılarının kudretine denk özel güçler kazandıktan sonra hapsedilen ve 5000 yıllık tutsaklıktan sonra günümüzde zincirlerinden kurtulan anti-kahraman Black Adam'ın hikayesini sinema severlerle buluşturuyor. Viola Davis ve Sarah Shahi gibi ünlü isimleri kadrosunda ağırlayan film her dakikasında sizlere heyecanı zirvede yaşatacak. Jaume Collet-Serra'nın yönetmenliğini üstlendiği bu yapımı mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ederiz. 

İYİ SEYİRLER!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0