Beverly Hills, 90210 dizisinin uyarlaması geliyor! Darmaduman dizisinin konusu ve oyuncuları...

Dünyaca ünlü Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlanan Darmaduman'dan ilk fragman geldi. Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizinin başrolünde Necip Memili ve Nur Fettahoğlu yer alıyor. İşte Darmaduman dizisinin tanıtım fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

90'lı yıllarda efsane yapımı Beverly Hills, 90210 dizisi Türkiye'ye uyarlanıyor. Fox TV'nin çalışmalarına başladığı Darmaduman dizisinin tanıtım fragmanı izleyenlerle buluştu. Çekimleri İstanbul'da devam eden projede, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili ve Nur Fettahoğlu başrolleri paylaşıyor.

Darmaduman dizisi

Darmaduman dizisi

DARMADUMAN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Damla Serim kaleme alıyor. “Darmaduman” dizisinin kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi birçok önemli isim yer alıyor.

Darmaduman dizisinin konusu nedir

Darmaduman dizisinin konusu nedir

DARMADUMAN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yıllar süren küslüğün ardından, İstanbul’daki baba evine dönmek zorunda kalan Harun ve ailesinin, değişen yeni hayatı ve çevresinden kesitler gördüğümüz tanıtım, diziye dair heyecanı artırırken oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Darmaduman dizisinde, gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatılıyor.

Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'ı kızdıracak laflar! "Onu babam da giyse..."

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'ı kızdıracak laflar! "Onu babam da giyse..."

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 1 yıl önce

tilki tv yi izleyen tilki gibi düşünmeye başlar!!!