Japon kadın Müge Anlı'dan yardım istedi! Yumiko'nun anlattıkları programa damga vurdu

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın programında yine ilginç bir olaya yaşandı. Anlı'ya Japon kadın Yumiko Sakagami katıldı. Kilometreleri aşarak gelen kadının anlattıkları programa damga vurdu.

Atv ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Müge Anlı'da yine ilginç bir olay yaşandı. Bu defa ülke sınırlarını aşan olay iddialara göre; Japon Yumiko Sakagami, Türk genci Mehmet Akif Turuşkan'a hem gönlünü hem de parasını kaptırdı. Akif'in kendisini 585 bin TL dolandırdığını belirten genç kadın, "Bana kuzeni olarak tanıştırdığı kişiyle nişan fotoğraflarını gördüm" ifadelerini kullandı.

Görenler şaştı kaldı: Japon kadın Müge Anlı

Görenler şaştı kaldı: Japon kadın Müge Anlı

"SÜREKLİ BORÇ VERDİM"

Mehmet Akif Turuşkan'la nişanlanan genç kadın, nişanlısına defalarca borç verdi.

Yumiko, nişanlısının kendisini terk ederek borçlarını ödemeden kaçtığını öne sürdü.

'KUZENİM' DEDİ GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Mehmet Akif Turuşkan'ın Türkiye'de yeniden nişanlandığını öne süren Yumiko Sakagami, "Bana kuzeni olarak tanıştırdığı kişiyle nişan fotoğraflarını gördüm" diye konuştu.

Turuşkan'ın kendisine ait banka hesabından paralar çektiğini ifade eden Japon Sakagami, "Verdiğim paraları geri istiyorum, kandırıldım" sözlerini kullandı.

Japon kadın Yumiko Müge Anlı

Japon kadın Yumiko Müge Anlı

Japonya'dan Müge Anlı'nın programına katılan Yumiko Sakagami'nin sorularına cevap vermek için canlı yayına bağlanan Mehmet Akif Turuşkan ise Japon nişanlısının iddialarını reddetti.

İmzaladığı iddia edilen evrakların kendisine ait olmadığını öne süren Mehmet Akif, "Pırlanta kolyeden haberim yok" sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlunu tek başına motora bindirdi! Yürekleri ağza getirdi

Azerbaycanlı şarkıcı Nergiz Bagieva'ya taksici dehşeti! Saçından tutup demir bariyerlere vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Azerbaycanlı şarkıcı Nergiz Bagieva'ya taksici dehşeti! Saçından tutup demir bariyerlere vurdu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hakan 1 yıl önce

Hepten bozuldu artık ülke. Kendi sınırlarımız içerisinde olanlar bitti sıra artık yurt dışındaki insanları kandırmaya geldi