Gündemin en iddialı dizileri arasında Kızılcık Şerbeti!

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kızılcık Şerbeti isimli dizi, gündemdeki başörtü meselesini işlemesiyle oldukça dikkat çekti. Dizide dinine inanan ve dininin istediği gibi yaşamaya çalışan insanların üzerine baskı yapan merci sahibi insanların davranışları işleniyor. Kızılcık Şerbeti konusu nedir? Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanıyor?

Bu zamana kadar tarihte bir çok kez ayrımcılığa maruz kalan gerek okullar, gerek kamuda, gerekse kütüphane gibi sosyal alanlarda bile dışlanan dinin yaşayan insanlar, özellikle kadınlar ve başörtüsü problemi, geçtiğimiz gün siyasette tekrar ortaya çıkınca dizilere de konu oldu. Özgürlüğün önünde duran zihniyetleri işleyen dizi, daha fragmanla büyük beğeni topladı. 

kızılcık şerbeti

kızılcık şerbeti

Kızılcık Şerbeti isimli projenin Gold Film imzasıyla yer aldığı fragmanda bu ay ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin fragmanında ise başörtülü bir kadının bir kadına mağazada çarpması sonucu "Bunlar da her yerde" sözüyle karşılaşması ile başlarken devamındaki diyaloglarda ise "Medeniyet düşmanı, özgürlük düşmanı ve faşist" terimleriyle ayrımcılık yapan ve dinini yaşamak istediği için kendisine laf atan kadına, o kadın gibilere sitem ediyor. 

kızılcık şerbeti dizi

kızılcık şerbeti dizi

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU 

İlk görüşte birbirine aşık olan çift, kendilerine yıldırım nikahı kıyıyor ve ardından da ailelerini tanıştırmak istiyor. Aile yapıları oldukça farklı olan çiftin başına gelecekler ise tahmin edilebilir cinsten. Bir taraf gayet dinini ve iyi insan olma kavramı üzerine yaşarken, diğer aile ise ötekileştirme ve ayrımcılık peşinde. Dizide birbirine tanımak zorunda olan iki farklı kesimin hikayesi işlenirken, evlenen çift Doğa ve Fatih ise mutlu bir evlilik için sadece sevginin yeterli olmayacağını anlayacak...

kızılcık şerbeti

kızılcık şerbeti

Kızılcık Şerbeti'nin fragmanın devamında ise kadınların birbirine "Medeniyet düşmanı, özgürlük düşmanı ve faşist" gibi ithamlarda bulunması ile sosyal medyanın konusu oldu. Daha yayınlanmadan fragmanla gündem olan dizi hakkında sosyal medyada ise "Konu güzel evet bunlar yaşandı." , "Bu şekilde acaba daha mı ayrıştırıyoruz?", "Millet uzaya gidiyor biz hala dinimiz için savaş halindeyiz." gibi yorumlar yazıldı. 

kızılcık şerbeti

kızılcık şerbeti

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU 

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör başrolü paylaşırken, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar başarılı performanslarıyla yerini alıyor. 

kızılcık şerbeti

kızılcık şerbeti

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Kızılcık Şerbeti Cuma günleri saat 20:00 'da Show TV'de yayınlanmaktadır.

KIZILCIK ŞERBETİ İKİNCİ FRAGMAN!

İmdb listesi belli oldu! Türk oyuncularda zirve herkesi şaşırttı...

İLİŞKİLİ HABER

İmdb listesi belli oldu! Türk oyuncularda zirve herkesi şaşırttı...

BİR YORUM YAPIN 1

Yasemin 1 yıl önce

Dizi harika inanın bir sonraki saniyeyi merakla bekledim yaprak dokumnden sonra en iddalı dizi bence emeginize yüreginize saglık

Toplam 1 beğeni