Nur Ertürk ile en özel röportaj! Hakkındaki bilinmeyenleri anlattı

'İlvanlım' şarkısıyla 1980'lere damgasını vuran Nur Ertürk, Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak'a hakkındaki bilinmeyenleri anlattı. Doğumundan çocukluğuna, gençliğinden kariyerine hayatıyla ilgili en ince detayları paylaşan Ertürk'ün her zamanki neşesiyle dikkatleri üzerine çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

1980 yılında seslendirdiği 'İlvanlım' adlı şarkısıyla adından çokça söz ettiren Nur Ertürk, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra bir dönem Kanal 7 ekranlarında ilk sunuculuk deneyimini yaşamıştı.

Kanal 7 ailesinde 9 yıllık bir serüven geçiren Ertürk, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak ile paylaştı. Doğumundan çocukluğuna, şarkıcılık kariyerinden sunuculuğuna kadar anlatırken Ertürk'ün keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı. İşte Nur Ertürk hakkındaki bilinmeyenler...

Nur Ertürk Yasemin.comun konuğu oldu

Nur Ertürk Yasemin.comun konuğu oldu

"BENİM EVİM BURASI"

Bu özel röportajda ailesinden, çocukluğundan ve kariyerinden bahseden Ertürk, bunların yanı sıra günlük yaşantısından da nükteler sundu. Öte yandan Çakmak'ın Ertürk'e, Kanal 7 ailesi hakkındaki fikirlerini sorması üzerine ünlü şarkıcı ve sunucu, "Hayatımın en başarılı olduğum dönemiydi" dedi.

Mustafa Ceceli'den eşi hakkında çarpıcı itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Ceceli'den eşi hakkında çarpıcı itiraf!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0