Emine Erdoğan Michelin Yıldızı alan Fatih Tutak şefi tebrik etti!

Michelin Yıldızı'yla tüm dünya Türk gastronomisinin başarısına şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Michelin Yıldızı'na layık görülen Fatih Tutak'ı gönülden tebrik etti.

Gastronominin en önemli ödüllerinden olan Michelin Yıldızı geçtiğimiz günlerde, tarihte ilk kez İstanbul'daki 53 Türk restoranına verildi. Ünlü şef Fatih Tutak'ın 2 yıldız alması ayrıca bir gurur yaşatırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu sevince ortak oldu. Erdoğan, sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı.

Emine Erdoğanın paylaşımı

Emine Erdoğanın paylaşımı

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Altay'a tebrik mesajı!

"ŞÜPHESİZ Kİ MUTFAĞIMIZ İÇİN EVRENSEL BİR PENCERE NİTELİĞİNDEDİR"

Erdoğan, "Dünyada kaynak gösterilen #MichelinGuide İstanbul seçkisinde 53 Türk restoranının yer alması, şüphesiz ki mutfağımız için evrensel bir pencere niteliğindedir. Bu vesileyle bir ilki başaran Fatih Tutak şefimizi de çift Michelin Yıldızı için tebrik ediyorum" ifadelerini kullanırken şefin, Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabının da değerli yazarlarından biri olduğunu şu sözlerle vurguladı:

Emine Erdoğan Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı

Emine Erdoğan Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı

"Asırlık Tariflerle #TürkMutfağı kitabımızın değerli yazarlarından bir şefin, uluslararası platformda kabul görmüş bir rehberde yer alması elbette ki gurur verici. Ülkemizin bir gastronomi merkezi haline dönüşmesi sürecinde bu adımın, nice ilklere köprü olacağına inanıyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mesut Özil kulaklarına inanamadı! Sıra dışı doğum günü sürprizi

Ömür Akkor: Kahramanmaraş UNESCO'ya dahil olmalı!

İLİŞKİLİ HABER

Ömür Akkor: Kahramanmaraş UNESCO'ya dahil olmalı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Nisa 1 yıl önce

Nisa