TV8'den iddialı bir proje! Sıfırıncı Gün dizisinin konusu ne oyuncu kadrosunda kimler var?

TV8, 'Tuzak' dizisinin ardından yeni proje 'Sıfırıncı Gün' ile izleyiciyi ekranları başını kilitleyecek. Çekimleri Makedonya'da başlayan aksiyon polisiye dizisinin başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Damla Colbay, Turgay Tanülkü, Sarp Akkaya yer alıyor. İşte 'Sıfırıncı Gün' dizisinin konusu ne?

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği Sıfırıncı Gün dizisi iddialı konusu ve oyuncu kadrosuyla çekimlerine başladı. Üç ülkede çekilecek olan dizi aksiyon polisiye konularıyla izleyiciyi etkilemeyi hedefliyor. Süleyman Mert Özdemir'in yönetmen koltuğunda oturduğu Sıfırıncı Gün'ün senaryosunu Atasay Koç kaleme alıyor.

SIFIRINCI GÜN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda, Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Damla Colbay, Uğur Uzunel ve Naz Çağla Irmak yer alıyor.

Sıfırıncı Gün oyuncu kadrosunda kimler var

Sıfırıncı Gün oyuncu kadrosunda kimler var

MAKEDONYA'DA ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Sıfırıncı Gün'de organize şube polisi Özgür'ü canlandıracak olan Engin Öztürk'ün partneri Nisan karakterine ise Aybüke Pusat hayat verecek. Dizinin çekimleri Miami, Arnavutluk ve İstanbul'da yapılacak.

Başarılı oyuncuların yer aldığı dizi organize şube polisinin macerasını izletecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ayakkabılarını bağlayan annesine jest yapan çocuk herkesi gülümsetti!

Feyyaz Duman yeni projeyle geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Feyyaz Duman yeni projeyle geliyor!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0