İstanbul'da nerede ata binilir? İstanbul'da ata binilecek yerler

Keyifli bir güne merhaba demenin en güzel yollarından biri de at binme çiftliklerinden geçiyor. Hem hayvanlarla bir arada olmak hem de binicilik tecrübesinden sonra faydalandıktan sonra doğada kahvaltı yapmak isterseniz sizler için en güzel at binme rotalarını tek tek araştırdık. Peki İstanbul'da nerede ata binilir? İşte detaylar haberimizde...

Yoğun iş temposu ve evdeki sorumluluklarımız derken hafta sonu tatilinde ya da hafta içi boş zamanlarımızda hem dinlendirici hem de eğlenceli aktivitelerle keyifli anlar geçirmek istiyoruz. Bunun için kimi zaman doğa yürüyüşleri ve kamplar bize eşlik ederken kimi zaman da tarihin tozlu sayfalarına yolculuk edebileceğimiz müzeler ve kutsal mekanları seyahat planlarımıza ekleyebiliriz. Eğer hem fiziksel hem de ruhsal açıdan size huzur verecek bir aktivite yapmak istiyorsanız aradığınız şey 'At binme rotaları' olabilir. Çocuklarınıza hayvan sevgisi aşılayabileceğiniz ve bol bol eğlenebileceğiniz en güzel at çiftliklerini sizler için inceledik. Gelin İstanbul'un en güzel at binme rotalarına birlikte göz atalım. 

İstanbul en iyi kahvaltı mekanları nerededir? Doğa ile iç içe kahvaltı mekan önerileri...İLİŞKİLİ HABERİstanbul en iyi kahvaltı mekanları nerededir? Doğa ile iç içe kahvaltı mekan önerileri...

İSTANBUL'DA NEREDE ATA BİNİLİR? EN GÜZEL AT BİNME ROTALARI

  • KÖYÜM AT ÇİFTLİĞİ 

Doğanın zengin hazinesinin tam ortasında zaman geçirmek ve ata binmek istiyorsanız size ilk tavsiyemiz Bayrampaşa'da yer alan Köyüm At Çiftliği olacaktır. Kalabalıktan uzaklaşmak isteyenlerin ilk tercihi olan bu çiftlik, hem at binmek isteyenler hem de binek hayvanları yakından görmek isteyenler için harika bir seçim olacaktır. Eğer çocuklarınızın doğum günü ya da düğün fotoğrafçılığı gibi özel günler için özgün bir mekan arıyorsanız burada dış çekim için kullanılan faytonlara da şans verebilirsiniz. 

Köyüm At Çiftliği

Köyüm At Çiftliği

Öte yandan sabah erken saatlerde buraya gelerek çiftlik içerisinde yer alan kafeterya bölümünde güzel bir kahvaltı yapabilir ve ardından özel olarak üretimi korunan eşek sütü de satın alabilirsiniz. 

Köyüm At Çiftliğinin uzaktan görünümü

Köyüm At Çiftliğinin uzaktan görünümü

ADRES: Yıldırım Mahallesi Şehirparkı Caddesi No: 2 Bayrampaşa Şehir Parkı İçi (Adapark) Bayrampaşa İstanbul

  • İSTANBUL BİNİCİLİK KULÜBÜ

Atların etkileyici dünyasında keyifli bir at binme deneyimi yaşamak isterseniz uzun yıllardır profesyonel hizmetiyle adından söz ettiren İstanbul Binicilik Kulübünü tercih edebilirsiniz. Binicilik sporlarına karşı özel bir ilginiz varsa burada uzman gözetmenler eşliğinde ata binebilir ve daha sonra zengin yemek menüsünden seçeceğiniz lezzetlerle dinlenmenin tadına varabilirsiniz.

 İstanbul Binicilik Kulübü

İstanbul Binicilik Kulübü

Çekmeköy ilçesinin Taşdelen semtinde yer alan İstanbul Binicilik Kulübünün çok merkezi bir yerde olmadığını göz önünde bulundurarak size uygun ulaşım araçlarını doğru bir şekilde araştırmayı ihmal etmeyin. 

At binme rotaları

At binme rotaları

ADRES: Taşdelen, Cengaver Sk. No:4, 34788 Çekmeköy/İstanbul

  • KENAN BEY AT ÇİFTLİĞİ 

At binme rotaları arasında en sık tercih edilen yerlerin başında olan Kenan Bey At Çiftliği, hem çocuklar hem de yetişkinler için özel eğitim fırsatları sunuyor. Eğer ufak yaşlarda çocuklarınız varsa burada midilli ve binicilik derslerine şans verebilir ve çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılamanın eğlenceli bir yöntemini bulabilirsiniz. 

Kenan Bey At Çiftliği

Kenan Bey At Çiftliği

Ayrıca at binme dışında at kiralama hizmeti de sunan Kenan Bey At Çiftliği, çeşitli yarışmalar ya da düğün gibi organizasyonlar için de farklı fikirler sunuyor. 

At çiftliklerinde fotoğraf çekimi

At çiftliklerinde fotoğraf çekimi

ADRES: Sekmen Cad, Kalender Sk., 34885 Sancaktepe/İstanbul

  • GÜRMAN AT ÇİFTLİĞİ

2008 yılında Büyükçekmece Gölü kıyısında kurulan Gürman At Çiftliği, pazartesi günleri hariç haftanın her günü at severlere kapılarını aralıyor. Birbirinden özel ırk ırk atların yetiştirildiği çiftlikte binicilik eğitimi üzerine bilinmesi gereken detayları öğrenebilir ve özel ders alabilirsiniz.

Gürman At Çiftliği

Gürman At Çiftliği

Hijyen kurallarına önem verilen çiftlikte engelli bireyler için ücretsiz bir şekilde eğitim veriliyor. Siz de aileniz ve sevdiklerinizle buraya gelerek stresten uzaklaşma imkanını en güzel şekilde değerlendirebilirsiniz. 

At çiftliğinde kahvaltı

At çiftliğinde kahvaltı

ADRES: Karaağaç Mahallesi Eskice Mevkii, Büyükçekmece, İstanbul

  • ŞAHLAN BİNİCİLİK 

Binicilik alanında tecrübe edinmek isteyenlerin ilk tercihi olan Şahlan Binicilik, Sancaktepe ilçesinin Eyüp Sultan Mahallesi semtinde yer almaktadır. Hem çocuklar hem de yetişkinler için kaliteli hizmet sunan Şahlan Binicilik'te kontrollü bir şekilde ata binebilir ve ardından yeme içme alanında damak zevkinize hitap eden lezzetlerin tadını çıkartabilirsiniz. 

Şahlan Binicilik

Şahlan Binicilik

ADRES: Eyüp Sultan, Kalender Sk. No:2, Sancaktepe, İstanbul

Tiroit bezi hastalığı anneliği nasıl etkiler? Uzmanlar uyardı: Önce tedavi...

İLİŞKİLİ HABER

Tiroit bezi hastalığı anneliği nasıl etkiler? Uzmanlar uyardı: Önce tedavi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

zafer gülten 1 yıl önce

zengin işi,millet otobüse,münübüse binecek parayı zor buluyor,kaldıki gidip oralarda ata binecek.

zafer gülten 1 yıl önce

zengin haberi,biz münübüse ,otobüse binerken düşünüyor,kısa mesafeye yürüyerek gidiyoruz. kaldıki dünya para verip at çifliğine gidip ata binecez.