Çukur dizisinden haber var! Ekranlara geri mi dönüyor?

Show TV'de yayınlandığı 4 sezon boyuncu reyting rekorlarına imza atan Çukur dizisi yeniden gündeme geldi. Koçovalı ailesinin heyecan dolu maceralarını izleten Çukur dizisi yeniden mi başlıyor?

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Öner Erkan, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Damla Sönmez gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Çukur dizisi 2017-2021 yıllarına damgasını vurmuştu. Yayınlandığı 4 sezon boyunca reytingleri alt üst eden, milyonları ekranları başına kilitleyen Çukur dizisi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Çukur dizi ekibi

Çukur dizi ekibi

ÇUKUR GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Son zamanlarda sosyal medya, 'Çukur' dizisinin yeni bölümleri için dijital bir platformla görüşüldüğüne dair haberlerle çalkalanmaya başladı. Çukur hayranlarını heyecanlandıran bu söylentiler, Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay'ın getirdiği açıklamalarla yanıt buldu.

Çukur dizisi

Çukur dizisi

"DİJİTAL PLATFORMDA AYNI EKİP İLE ÇEKİLECEK HABERİ..."

Çatay, "Dizi tarihimizin 'kült' tabir edilebilecek dizilerinden biri Çukur. Bir haber, sevenlerinin hayli heyecana getirdi. 'Dijital platformda aynı ekip ile çekilecek' haberi. 'Ay Yapım imzalı Çukur dizisi için dijital platformlarla görüşmeler başladı' diye yazıldı. Ay Yapım patronu Kerem Çatay'a sordum. 'Yazmışlar, ben de okudum. 'Çukur' için hiçbir planımız yok" derken Senarist Gökhan Horzum da "Dijital meselesinin doğru olmadığını" aktardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Beyazıt Öztürk'ten duygulandıran Halit Kıvanç videosu!

 

Berdan Mardini'den üzen açıklamalar: Hep ihanete uğradım!

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini'den üzen açıklamalar: Hep ihanete uğradım!
Burçin Terzioğlu babası Yılmaz Terzioğlu'nu paylaştı! Babalı kızlı günden özel kare...

İLİŞKİLİ HABER

Burçin Terzioğlu babası Yılmaz Terzioğlu'nu paylaştı! Babalı kızlı günden özel kare...

BİR YORUM YAPIN 2

Double-S 1 yıl önce

Çukur geri galsini istiyorüm

Hakan 1 yıl önce

Yapımcı ekip Üç Kuruş vs ile tutturamadı tekrar Çukur'a dönüş yapmayı planllıyor anlaşılan