Esra Erol'da yardım çığlığı! Nurullah Erçelik 33 yıllık karısından şiddet görüyor

33 yıldır evli olduğu karısından yıllarca şiddet gördüğünü söyleyen Nurullah Erçelik, Esra Erol'dan yardım istedi. Karısından gördüğü şiddete artık dayanamadığını söyleyen Erçelik, "Beni bu durumdan kurtarın ne olur" dedi.

ATV ekranlarında yayına giren Esra Erol'da programına başvurarak yardım isteyen Nurullah Erçelik, 33 yıldır eşi olan Vesile Erçelik'ten şiddet gördüğünü ve artık dayanamadığı için boşanmak istediğini söyledi. Eşine dava açan fakat anlaşmalı olarak boşanamadığını söyleyen Erçelik, yardım istedi. 

Nurallah Erçelik

Nurallah Erçelik

"DÜNYAYI BANA ZEHİR ZİNDAN ETTİ!"

Eşiyle yıllardır hiç güzel gününün geçmediğini söyleyen Nurullah Erçelik, "Beni kurtarın, ben evime bile giremediğim için sokaklarda kalıyorum. Odaya sığındığımda kapıyı kırış içeri girdiğinde 'ya sen öleceksin ya ben' diyor. Evden birçok kez kaçtım. Dünyayı bana zehir zindan etti. En büyük kötülükleri yaptı bana" açıklamalarıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Nurullah Erçelik, eşi Vesile Erçelik

Nurullah Erçelik, eşi Vesile Erçelik

"ERKEKSEN VUR DİYOR"

Sözlerine devam eden Erçelik, "2 Ekim'de eve girmek istediğimde kapıyı açmadı ben de başka bir yere gittim. Sokakta kaldım çünkü eve girdiğimde benimle kavga ediyor. Beni evde istemiyor. Ben evden kaçınca sanki suç bendeymiş gibi kardeşlerimi arıyor. 3 çocuğum ve kardeşlerim var ama ben kimseye gidemiyorum. Tartışma anında omuzlarıma vurup 'erkeksen vur' diyor. Ben ona hiç vurmadım. Gidecek yerim yok." diye de ekledi.

Esra ErolİLİŞKİLİ HABEREsra Erol'da 45 kiloluk kurban eti kördüğümü! TikTok'ta tanıştığı adama kaçarken eti unutmadı

Uzun süredir gördüğü şiddete dayandığını söyleyen Erçelik, "Akşama kadar hep aç olurdum. Bu zamana kadar çocuklarım için sabrettim ama artık dayanamıyorum, beni durumdan kurtarın ne olur. Eşim boşanmak istemiyor bana da ‘sen öl, senin emekli paranı alacağım’ diyor. Şimdi de etraftakilere ’emekli maaşını ikiye bölsün, ben boşanırım’ diyormuş." diyerek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Esra Erol stüdyosunu birbirine katan Cemile hanım tavırlarıyla sosyal medya gündemine oturdu!

 

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0