Emine Erdoğan'ın TOGG paylaşımı!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, Bursa'da yerli ve milli üretim TOGG fabrikasının açılışı yapıldı. Açılışta birçok basın mensubu yer alırken, siyasetten ve sanat camiasından önemli isimler katıldı. Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından TOGG'a dair paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet'in 99. yıldönümünde, Türkiye'yi ve Türk milletini, yerli ve milli üretim olan TOGG ile gururlandırdı. Önceki gün Bursa'da TOGG fabrikasının açılışının gerçekleştiği etkinlikte teknoloji çağının tüm özelliklerini taşıyan TOGG, Türkiye'nin cennet köşelerinden esinlenilmiş renkleriyle tanıtıldı.

Türk vatandaşları sosyal medya hesaplarından TOGG'a dair gurur paylaşımı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan bu gurura ortak oldu. Erdoğan Anadolu, Oltu, Gemlik, Kula, Kapadokya, Pamukkale isimlerinin verildiği TOGG renklerinin arasından gönlünden geçeni belirtti.

Emine Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Emine Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

"HAYIRLI OLSUN"

Her birinin ayrı bir güzellikte olduğunu söyleyen Erdoğan, "Ülkemizin cennet köşesinden renkler, #Togg’a ayrı bir güzellik katmış. Her biri birbirinden güzel ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali #Anadolu kırmızısından yana oldu. Hayırlı olsun" dedi.

Emine Erdoğanın TOGGa dair paylaşımı

Emine Erdoğanın TOGGa dair paylaşımı

Ünlü isimlerden TOGG yerli otomobile övgüler yağdırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerden TOGG yerli otomobile övgüler yağdırdı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0