Mustafa Mehmetoğlu ve Selma Kütük Esra Erol'da birbirine girdi! Dolandırma sebebi pes dedirtti

Gündüz kuşağının reyting rekorları kıran fenomen programı Esra Erol'da önceki gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kendisini avukat olarak tanıtan ve Selma Kütük'ü yüzbinlerce lira dolandıran Mustafa Mehmetoğlu'nun kendini savunma şekli herkesi şoke etti.

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Esra Erol'da hafta içi her gün birbirinden ilginç konu ve konuklarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde programa katılan Selma Kütük'ün 'dolandırılma' hikayesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Esra Erolda

Esra Erolda

21 boyunca eşinden şiddet gördüğü için evliliğini noktalama kararı alan ve İzmir'de çalışmaya başlayan Kütük, küçük birikimleriyle bir yandan çocuklarını okutup bir yandan da memleketi olan Kayseri'de ev yaptırma hayalini gerçekleştirmek istedi. Ancak evi yapan müteahhit ve ustalar işlerini yarım bırakıp bir daha gelmeyince Selma Hanım, sosyal medya üzerinden kendisini İBB Hukuk Bürosu'nda avukat olarak tanıtan Mustafa Mehmetoğlu ile tanıştı.

Esra Erol Mustafa Mehmetoğlu ve Selma Kütük

Esra Erol Mustafa Mehmetoğlu ve Selma Kütük

"HAYALİM AVUKAT OLMAKTI"

İddialara göre; Mustafa Bey 'müteahhitleri ağır cezalarla yargılatacağım' vaadiyle Selma Hanım'dan yüzbinlerce lira para aldı ve Kayseri'ye gelerek 200 Bin TL kredi çektirdi. Daha sonra bir daha Mehmetoğlu'na ulaşamayan Selma Hanım, Esra Erol'dan yardım istedi. İkili canlı yayında yüzleşirken Mustafa Bey hakkındaki tüm iddiaları reddetti. Sosyal medya hesabından 'Avukat' yazmasının sebebini de açıklayan Mustafa Bey'in "Hayalim avukat olmaktı. O yüzden sosyal medyada 'avukatım' diye yazdım" ifadeleri ağızları açık bıraktı. 

Esra Erolda akıllara durgunluk veren olay

Esra Erolda akıllara durgunluk veren olay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak yoğunluktan yolda yürüyemedi! Çöp kamyonuna bindi

Hilal Cebeci'den köpeği Paris'e doğum günü kutlaması: Güzel kızım, prensesim...

İLİŞKİLİ HABER

Hilal Cebeci'den köpeği Paris'e doğum günü kutlaması: Güzel kızım, prensesim...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0