Yepyeni bir aile komedi dizisi Güzel Günler: Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kırmızı Oda dizisi ile adını hafızalara kazıtan oyuncu Binnur Kaya, yeni projesi olan Güzel Günler'i duyurdu. Ünlü oyuncunun yer aldığı aile komedisi, daha yayınladığı fragmanlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Usta isimlerin bir arada olduğu Show TV'nin yeni aile komedi dizisi Güzel Günler, yayınladığı fragmanlarla tüm ilgiyi üzerine topladı. Oldukça iddialı bir şekilde sektöre giriş yapan dizinin oyuncu kadrosu herkesi şaşırttı. İzleyicileriyle buluşmak için geri syaım yapan dizi 6 Kasım pazar günü 20.00'da yayına giriyor.

güzel günler dizi

güzel günler dizi

GÜZEL GÜNLER DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği Güzel Günler dizisinin senaryosu Yabancı Damat, Aramızda Kalsın, Canım ailem gibi dizilerin senaristliğini yapan Selin Tunç yazdı. Aile komedisi, dram şeklinde ilerleyen dizide eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor olacak.

Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiğini düşündüğü bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van'dan İstanbul'a gelir. Altında babasından kalma hurda arabası, yanında varı-yoğu kardeşi Leylim'le birlikte. Mirası alabilmek için tek şart, mirasın diğer ortağı, eski aşkı Mihran'ı (Burak Dakak) bulmaktır. Onunla aynı gün doğan, daha doğdukları gün birbirlerini büyük bir aşkla sevecekleri kehanet edilen, Selma'nın günah keçisi ilan edildiği yangının ardından Mihran İstanbul'a göç eder. Selma, İstanbul'da Mihran'ı bulur. Böylece sadece Selma ve Mihran'ın değil, Mihran'ın barista kuzeni Atakan'ın (Olgun Toker), Atakan'ın platonik aşkı boksör Altan'ın (Zeynep Çamcı), Mihranların büyük ve neşeli ailesinin; teyzesi menemenci Kıymet (Binnur Kaya), kuzeni Füsun (Ecem Erkek), annesi Saliha (Seray Gözler), Kıymet'in eli-kolu Feyyaz (Orkuncan İzan) ve ezeli rakibi Hakim'in (Yıldıray Şahinler) hayatı da değişmiş olur.

güzel günler dizi

güzel günler dizi

GÜZEL GÜNLER DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Konusuyla birlikte oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çeken Güzel Günler, usta oyuncuları içerisinde barındırıyor. Başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Zeynep Çamcı, Oldun Toker, Leyla Tanlar, Mert Denizmen, Burak Dakak gibi isimler yer alıyor. Bir aile komedisi olan dizi, şimdiden yayınladığı fragmanlarla güldürmeyi başardı.

Diğer oyuncuları ise Orkuncan İzan, Seray Gözler, Yıldıray Şahinler, Oya İloğulları, Duygu Köse gibi isimler yer alıyor.

güzel günler dizi

güzel günler dizi

GÜZEL GÜNLER DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Güzel Günler dizisi 6 Kasım 20.00'da ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

GÜZEL GÜNLER FRAGMANI

Günde 27 litre su içen adamı duyanlar şok oldu! Sebebi inanılmaz

İLİŞKİLİ HABER

Günde 27 litre su içen adamı duyanlar şok oldu! Sebebi inanılmaz
Alişan'dan kızıyla "İyi hafta sonları" pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan kızıyla "İyi hafta sonları" pozu!

BİR YORUM YAPIN 0