Emine Erdoğan'dan Özbekistan Cumhurbaşkanı'nın eşi Ziroat Mirziyoyeva'ya teşekkür paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Özbekistan'da yapılan Türk Devletleri Teşkilatı 9. Zirvesi vesilesiyle ziyaretlerini gerçekleştirdi. Kadim şehir Semerkant'taki Expo Fuar Alanı'nı lider eşleri ile birlikte gezen Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı'nın eşi Ziroat Mirziyoyeva'ya teşekkür etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özbekistan ziyaretinde Emine Erdoğan da lider eşleriyle bir araya geldi. Özbekistan, Macaristan ve Azerbaycan devlet liderlerinin eşleriyle Semerkant'taki Expo Fuar Alanı'nı gezen Erdoğan, 'Sonsuz Seraplar' sergisinden kareler paylaştı. "Özbek geleneklerini tanıma fırsatı bulduk" diyen Erdoğan Twitter hesabından, Türk Devletleri Teşkilatı 9. Zirvesi vesilesiyle yaptığı ziyaretlerinin tanıtım videosuna da yer verdi.

ZİROAT MİRZİYOYEVA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan, Özbekistan'ın ev sahipliği için Ziroat Mirziyoyeva'ya teşekkür paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Devletleri Teşkilatı 9. Zirvesi vesilesiyle ziyaret ettiğimiz #Özbekistan'da samimi ev sahiplikleri için değerli dostum Ziroat Mirziyoyeva Hanımefendi'ye teşekkür ediyorum."

Emine Erdoğan Özbekistan ziyaretinden paylaşım yaptı

Emine Erdoğan Özbekistan ziyaretinden paylaşım yaptı

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'ın Semerkant ziyareti! Özbekistan Renkleri sergisini gezdi

SONSUZ SERAPLAR SERGİSİNİ GEZDİ

Erdoğan, Özbekistan ziyaretinde lider eşleri ile birlikte Semerkant'ta Expo Fuar Alanı'nı da gezdi. "Semerkant'ta Expo Fuar Alanı'nı Lider Eşleri ile birlikte ziyaret ettik. Büyülü bir atmosferde yüzlerce antik anıtın ve eserin sergilendiği "Sonsuz Seraplar" sergisini gezdik. Binlerce yıl öncesine doğru çıktığımız zaman yolculuğunda, Özbek geleneklerini de tanıma fırsatı bulduk" diyen Emine Erdoğan, sosyal medya hesabında sergiye dair karelere de yer verdi.

Emine Erdoğan Semerkantta Expo Fuar Alanını gezdi

Emine Erdoğan Semerkantta Expo Fuar Alanını gezdi

Emine Erdoğan lider eşleriyle bir araya geldi

Emine Erdoğan lider eşleriyle bir araya geldi

Emine Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanının eşi Ziroat Mirziyoyeva

Emine Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanının eşi Ziroat Mirziyoyeva

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0