Emine Erdoğan Bali'de lider eşleriyle buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Endonezya'da G20 ülkeleriyle bir araya gelmesinin ardından Emine Erdoğan da lider eşleriyle buluşmuştu. Son olarak Bali'de İspanya Başbakanı'nın eşi María Begoña Gómez Fernández ve Güney Kore Devlet Başkanı'nın eşi Keon-Hee Kim ile bir araya gelen Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez İspanya Başbakanı'nın eşi María Begoña Gómez Fernández ve Güney Kore Devlet Başkanı'nın eşi Keon-Hee Kim ile paylaşım yaptı. Endonezya'ya bağlı Bali'de lider eşleriyle bir araya gelen Emine Erdoğan paylaşımında, sıfır atık iyi niyet beyanının önemine vurgu yaptı.

Emine Erdoğan ve María Begoña Gómez Fernández

Emine Erdoğan ve María Begoña Gómez Fernández

Emine Erdoğan G20 ZirvesiİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan G20 Zirvesi'nde lider eşleriyle bir araya geldi

"ÜLKEMİZDEKİ YENİLENEBİLİR ENERJİ UYGULAMALARINI ANLATTIK"

Sıfır atık ve sürdürülebilir projeleriyle tüm dünyaya örnek olan Erdoğan, Twitter hesabından şu ifadelere yer verdi:

"İspanya Başbakanı'nın eşi María Begoña Gómez Fernández ile Bali'de görüştük.

#SıfırAtık İyi Niyet Beyanı hakkında tecrübelerimizi paylaştık. Dünyayı tehdit eden su krizi için küresel iş birliğinin önemine değinerek ülkemizdeki yenilebilir enerji uygulamalarını anlattık."

 "ORTAK ÇALIŞMA ALANLARIMIZ ÜZERİNE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Keon-Hee Kim ile de sıfır atık ile ilgili ortak fikir alışverişinde bulunduğunu söyleyen Erdoğan, memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Emine Erdoğan, "#SıfırAtık projesinin serüvenini anlatarak Bayan Kim'den ülkesindeki atık yönetimi uygulamaları hakkında bilgi aldım. Ortak çalışma alanlarımız üzerine fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Emine Erdoğan ve Keon-Hee Kim

Emine Erdoğan ve Keon-Hee Kim

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0