En güzel yılbaşı filmleri nelerdir? Yılbaşı gecesi izlenecek en iyi filmler

Yeni yıl heyecanında sevdiklerinizle evde keyif dolu dakikalar geçirmek isterseniz birbirinden güzel filmlerle hem dinlenebilir hem de eğlenmenin tadına varabilirsiniz. Peki, en iyi yılbaşı filmleri nelerdir? En güzel filmler hangileridir? İşte birkaç saatliğine bambaşka öyküleri ve hayatları keşfe çıkabileceğiniz en iyi filmler...

Sıcacık yanan sobanın etrafına oturup, annemizin doğradığı portakalların kokusu eşliğinde izlediğimiz filmler belki de çocukluğumuzun en güzel anılarından birini oluşturuyor. Özellikle yeni yıl akşamları ailece evde oturup bir yandan kahkaha dolu sohbetler eder bir yandan da kar temalı filmlerin keyfini çıkarırdık. Belki o yılların üzerinden çok zaman geçti ama siz hala daha içinizdeki çocuğu mutlu edebilirsiniz. Aileniz, dostlarınız ve tüm sevdiklerinizle yeni yıl akşamı film serüveni yaşamak isterseniz bu yazıya bayılacaksınız! Gelin, yeni yılınıza umut katacak en güzel filmleri birlikte mercek altına alalım. 

Ailece izlenecek en güzel filmler nelerdir?İLİŞKİLİ HABERAilece izlenecek en güzel filmler nelerdir?

YILBAŞINDA İZLENECEK  EN GÜZEL FİLMLER

  • THE PRİNCESS SWİTCH 

Başrollerinde Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Suanne Braun ve Nick Sagar'ın yer aldığı "The Princess Switch" yeni yılda keyifli bir akşam geçirmek isteyenler için harika bir film olacaktır. Mike Rohl'un yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın senaryosu Robin Bernheim ve Megan Metzger'e ait.

The Princess Switch

The Princess Switch

Birbirlerine ikiz kadar benzeyen Montenaro Düşesi Margaret Delacourt ve Chicago'da pastacılık yapan Stacy hayatlarından mutlu değildir. Yolları kesişen bu iki kadın birkaç günlüğüne yer değiştirmeye karar verir ancak bu değişim sırasında aşk da onlara da eşlik edecektir. Adeta bir çıkmaza giren ikilinin hayatındaki bu dönüm noktası onları eğlenceli bir maceraya sürükler. 

The Princess Switch filminden kareler

The Princess Switch filminden kareler

  • NOEL ÇARPMASI

Peri masalını anımsatan gençlik filmleri denildiğinde akla ilk gelen isim "Lindsay Lohan" oluyor. Bir dönemin en çok aranan yıldızlarından biri olan Lohan'ın yeni filmi "Noel Çarpması", tam da yeni yıl konseptini yaşatan bir yapım. Büyük bir otelin şımarık vârisi rolüyle karşımıza çıkan Lohan'a başrolde Chord Overstreet eşlik ediyor. Noel öncesi kayak yaparken kaza geçiren Sierra Belmont, hafızasını kaybeder ve bakımını ise şansı yaver gitmeyen dul bir adam olan Jake Russell ve kızı üstlenir. İşler bu noktada hiç umulmadık noktalara evrilecektir.

Noel Çarpması

Noel Çarpması

Senaryosunu, kendi hikayesinden Ron Oliver ile beraber uyarlayarak Jeff Bonnett'in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da ilk uzun metrajlı sinema filmini çeken Janeen Damian'ın oturduğu yapım, yılbaşı akşamınıza renk katacak.

Noel Çarpması filminden kareler

Noel Çarpması filminden kareler

  • KARLAR ÜLKESİ

Eğer çocuklarınızla mis gibi kokan patlamış mısır eşliğinde güzel film seyretmek isterseniz "Karlar Ülkesi" tam da aradığınız yapım olabilir. En İyi Animasyon Filmi ve Let It Go şarkısıyla En İyi Orijinal Şarkı dahil olmak üzere sayısız ödüle layık görülen yapım karlar kraliçesi Elsa ve kız kardeşi Anna arasındaki derin bağ üzerinden ilerleyen olay örgüsünü ele almaktadır. Müzikal sahneleri ve efektleriyle büyük beğeni toplayan yapım yalnızca çocuklar değil yetişkinlerinde kalbine dokunacak türden. 

Karlar Ülkesi

Karlar Ülkesi

Walt Disney Animation Studios imzalı yapımın yönetmen koltuğunda Chris Buck ve Jennifer Lee oturuyor. Jennifer Lee'nin kaleme aldığı yapım tüm zamanların en çok hasılat yapan animasyonu olarak tarihe geçti. 

Frozen

Frozen

  • BAY EVET 

Dünyaca ünlü aktör Jim Carrey'nin mimiklerini konuşturduğu unutulmaz yapım "Bay Evet", eğlenceli bir yapımla yeni yıla merhaba demek isteyenler için harika bir film olacaktır. Her şeye 'hayır' demeye alışmış olan Carl Allen, bir gün kendi isteğiyle katıldığı bir programda 'evet' deme alışkanlığı üzerine bir deneyim yaşar. O günden sonra her 'hayır' dediğinde başına kötü işler gelen Allen, artık 'evet' demeye mahkumdur. Gözlerinizden yaşlar gelecek kadar güleceğiniz bu film, özellikle ailece izlemek için oldukça ideal. 

Bay Evet

Bay Evet

Harry Potter serisinin yapımcısı David Heyman'in yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu Danny Wallace ve Nicholas Stoller'ın kaleminden çıkıyor. Zooey Deschanel ve Bradley Cooper gibi ünlü yıldızların rol aldığı yapımda Jim Carrey'nin oyunculuğuna bir kez daha hayran kalacaksınız. 

Bay Evet filminden kareler

Bay Evet filminden kareler

  • MİLYONER

Asıl adının "Slumdog Millionaire" olduğu 2008 yapımı 'Milyoner' filmi dünyanın en yoksul insanlarının yaşadığı Hindistan'da geçen bir "milyonerlik" öyküsünü izleyenlerle buluşturuyor. Gecekondularla dolu bir mahallede fakir ve öksüz olan Jamal, yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayallerine tutunan genç bir çocuktur. Hindistan'ın en ünlü bilgi yarışması programına katılarak büyük ödülü kazanma hayali kuran Jamal, tüm soruları yanıtlamayı başarsa da son soru için 1 hafta beklemesi gerekmektedir. Soruları çaldığı düşünülen yoksul çocuk hapse atılır ve orada soruları nasıl yanıtladığını bir bir anlatmaya başlar.

Milyoner

Milyoner

Gözyaşlarının sel olduğu bu eşsiz yapım, Hindistan sinemasının en iyi filmlerinden biri olarak tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştır. Birkaç gün etkisinden çıkamayacağınız umut dolu bir hikayeye şahit olmak isterseniz mutlaka bu yapımı izlemenizi tavsiye ederiz. 

Milyoner filmi

Milyoner filmi

  • BUGÜN ASLINDA DÜNDÜ

1993 yapımı "Bugün Aslında Dündü" filmi zamanın nasıl geçtiğini bile fark ettirmeyecek eğlenceli bir yapım. Harold Ramis'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu Harold Ramis ve Danny Rubin'e ait. Bill Murray ve Andie MacDowell'ın başrollerini paylaştığı yapımda bir günün içerisine sıkışıp kalan huysuz Phil Connors'ın bir anda hayatı ve çevresindekileri sevmeyi öğrenmek zorunda kalmasını konu ediniyor. 

Bugün Aslında Dündü

Bugün Aslında Dündü

Aynı günü defalarca kez yaşayan hava durumu sunucusu Phil, bakalım 2 Şubat gününün zincirinden çıkmayı nasıl başaracak? İşte asıl hikayede burada başlıyor...

Bugün Aslında Dündü

Bugün Aslında Dündü

  • DOĞRULUK MU CESARET Mİ?

Battaniyenin altından göz ucuyla izleyeceğiniz güzel bir gerilim filmi arıyorsanız "Doğruluk mu Cesaret mi?" tam da aradığınız yapım olacaktır. Hepimizin bildiği Doğruluk ve Cesaret oyununu temel alan yapım, bir grup arkadaşın bu oyunu oynamaya başlaması ve sonrasında başlarına gelen korkunç olayları konu ediniyor. Cesaret dediği halde denileni yapmayan ya da doğrulukta yalan söyleyen birinin bunun bedelini hayatıyla ödediğini bir düşünün! İşte bu eşsiz yapım sizi ekran başına kilitleyecek. 

Doğruluk mu Cesaret mi? filminden kareler

Doğruluk mu Cesaret mi? filminden kareler

Kırmızı ruj nasıl kullanılır? Evde kırmızı ruj yapmanın en kolay yolu

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı ruj nasıl kullanılır? Evde kırmızı ruj yapmanın en kolay yolu
2024 sofra dekorasyonu nasıl yapılır? 2024 yemek masası dekorasyonu nasıl olmalı?

İLİŞKİLİ HABER

2024 sofra dekorasyonu nasıl yapılır? 2024 yemek masası dekorasyonu nasıl olmalı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0