Serdar Ortaç kendi şarkısını unuttu! Herkesi güldürdü...

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yaşadığı hastalık sebebiyle sık sık gündeme gelen isimlerden biri haline geldi. Yaptığı açıklamalarla da sık sık konuşulan ve şarkıları dillere pelesenk olan ünlü şarkıcı katıldığı televizyon programında kendi şarkısını unutunca yine çok konuşuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkıları dillere pelesenk olan ünlü şarkıSerdar Ortaç mücadele ettiği hastalık sebebiyle hayranlarını üzmüş, sık sık gündeme gelen isimlerden biri olmuştu. Hayattan tat alamadığı açıklamalarıyla çok konuşulan Serdar Ortaç bu sefer de Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğu yaptığı Şarkılar Bizi Söyler adlı televizyon programında kendi şarkısını unutmasıyla gündeme geldi.

Serdar Ortaç kendi şarkısını unuttu

Serdar Ortaç kendi şarkısını unuttu

MS hastası Serdar Ortaç tekerlekli sandalyeyle götürüldü! Pantolonun önü sırılsıklam halde...İLİŞKİLİ HABERMS hastası Serdar Ortaç tekerlekli sandalyeyle götürüldü! Pantolonun önü sırılsıklam halde...

KENDİ ŞARKISINI UNUTTU!

Şarkılar Bizi Söyler adlı televizyon programının geçen akşamki konukları ünlü şarkıcılar Serdar Ortaç ve Bengü oldu. İlk çıkardığı şarkıları Serdar Ortaç'tan aldığı bilinen Bengü ile Serdar Ortaç, söz ve müziği Serdar Ortaç'a ait olan "Gezegenadlı şarkıyı seslendirecekleri sırada Ortaç'ın Bengü'ye "Eminim sözlerini hatırlamıyorsundur." demesinin üzerine Bengü şarkıyı seslendirerek Ortaç'ı şoke etti. O sırada Bengü mikrofonu Ortaç'a uzatarak devam etmesini istedi. Ünlü şarkıcının şarkıya giriş yaptıktan sonra devamını unutması ise herkesi güldürdü. Eğlenceli anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Serdar Ortaç'ın kendi şarkısını unuttuğu o anlar:

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

temel 1 yıl önce

kendi kendini yedi zaman ile bitecek olay bu

şeyhmuıs 1 yıl önce

Allah kimseye yaşatmasın çeken bilir hadi gülü.ms.e