Sosyal medya bu doğal yetenekleri konuşuyor! Yanık sesleriyle tüyleri diken diken eden...

Azerbaycanlı Habil Memmedov isimli öğretmenin sosyal medya hesabından paylaştığı öğrencileri twitter'ın en çok konuşulanları arasında yer aldı. Yanık sesleriyle şarkı söyleyen genç öğrencilerini kendi hesabından paylaşan öğretmenin bu paylaşımları yoğun ilgi gördü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son günlerde sosyal medyaya damga vuran yetenekli gençler yanık sesleriyle tüyleri diken diken ediyor. Seslendirdikleri parçalarla herkesi büyüleyen bu yetenekli gençler sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giriyor. Herkes tarafından genç yetenekler olarak paylaşılan miniklere sosyal medyadan beğeni ve yorum yağıyor. Özellikle söyledikleri Desti tesnifi (Şiire Gazale) ile herkesi kendilerine hayran bırakan genç yeteneklerin seslendirdikleri parçaların tümü tüyleri diken diken etmeyi başarıyor.

azerbeycanlı genç yetenekler

azerbeycanlı genç yetenekler

YORUM YAĞMURUNA TUTULDULAR

Özellikle şu sıralar sosyal medyada gündemden düşmeyen genç yetenekler yorum yağmuruna tutuldular. Herkesin hayranlıkla izlediği yetenekli gençler için sosyal medyada kullanıcılardan "işte gerçek yetenek, daha uzun olsa da dinlesek, helal olsun genç yeteneklere" gibi ve daha birçok yorum geldi. Sesleriyle dinleyenleri uzak diyarlara götüren minikler popülerliklerini günden güne arttırıyor.

İşte Yanık Sesleriyle O Genç Yeteneklerin Performansları:

ÖĞRETMENE TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Sosyal medya hesabından öğrencilerinin yeteneklerini paylaşan öğretmen Habil Memmedov da sosyal medyadan bu doğal yetenekli sesleri keşfederek tüm dünyayla paylaştığı için tebrik mesajları yağdı. Genç yeteneklerin sesleri birçok müzik yorumcusu tarafından muazzam olarak değerlendirildi.

doğal yetenekli gençler

doğal yetenekli gençler

Mert Ramazan Demir'den şarkı performansı! Gitarını eline aldı...

İLİŞKİLİ HABER

Mert Ramazan Demir'den şarkı performansı! Gitarını eline aldı...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 9

Samedov 1 yıl önce

Çok fazla Sovyet ekolü ve çocuklarda çok fazla korkuya dayalı, saygı duruşu var. İzliyoruz. Umarız, düşündüğümüz gibi değildir.

M.A.Elbistan 1 yıl önce

Azeri öğretmen ve talebelerini binler tebrik ederim.

mehmet 1 yıl önce

cok guzel cocuklar tesekurller selamlar

Çatalkayalı 1 yıl önce

Tek kelimeyle Muhteşem

Çekirge 1 yıl önce

Yok böyle bir şey. Şarkıyı söylemiyor,resmen yaşıyor yaşatıyorlar. Dinlerken gözlerimden yaşlar süzülüyor.

Yorumların Tümünü Okuyun