Burak Sevinç'ten bomba proje! 'Roza' için sete çıktı

Başrollerinde Burak Sevinç'in olacağı Roza filmi için hazırlıklar devam ediyor. Akiz Yapım imzalı Roza filminin yapımcılığını Selma Akgün ve Erden Umut Akgün üstleniyor. Peki Roza filmi ne zaman yayınlanacak? Roza filmi oyuncuları...

Başrollerinde Burak Sevinç, Bahar Şahin, Belçim Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Roza filminin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Hamit İzol'un aynı isimli kitabından uyarlanan 'Roza' filmi Akiz Yapım imzası taşıyor. Selma Akgün ve Erden Umut Akgün'ün yapımcılığını üstlendiği filmin yakında izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

Öte yandan sette ilk gün heyecanı yaşayan sevilen oyuncu Sevinç klaketle objektiflere poz verdi.

Burak Sevinç

Burak Sevinç

ROZA FİLMİNİN KONUSU NE?

Mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını beyaz perdeye aktaran Roza; etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla sinema salonlarına iz bırakmaya hazırlanıyor.

Burak Sevinç Roza filmi için sete çıktı

Burak Sevinç Roza filmi için sete çıktı

ROZA FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Roza filminin genel koordinatörlüğünü Irmak Çığ Erlertürk, yönetmenliğini Mustafa Kotan üstlenirken senaryosunu Sultan Turan Kızılay kaleme alıyor. Film ekibinde Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık, Ümit Çırak, İzzet Yüksek, Berk Bakioğlu, İrem Sultan Cengiz, Ayça Kuru, Hasan Balay'ın gibi isimler yer alıyor.

Roza filminin oyuncu kadrosu

Roza filminin oyuncu kadrosu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Karadenizli gençlerden ilginç yorum! O şarkıyı öyle seslendirdiler ki...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0