Emine Erdoğan 'Sıfır Atık' projesi kapsamında çocuklara ve gençlere seslendi!

Sıfır Atık projeleriyle dünyaya örnek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, proje kapsamında çocuklarla bir araya geldi. Erdoğan, sosyal medya hesabından çocuklara ve gençlere seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eşi Emine Erdoğan'ın sürdürülebilir projeleriyle tüm dünyada sıfır atık farkındalığı kazandırıldı. Katıldığı etkinliklerde de her fırsatta sıfır atığın önemini belirten Erdoğan, proje kapsamında çocuklar ve gençlerle bir araya geldi. Sosyal medya hesabından 'Sıfır Atık' etiketiyle paylaşım yapan Erdoğan, Birleşmiş Milletlerde yürütülen sürece destek veren Dışişleri Bakanlığı başta olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Emine Erdoğan sıfır atık projesi kapsamında çocuklara ve gençlere seslendi

Emine Erdoğan sıfır atık projesi kapsamında çocuklara ve gençlere seslendi

Emine Erdoğan İLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan 'Bohça'nın Galataport İstanbul'daki mağazasının kurdelesini kesti

"SİZLERİN ELLERİNDE YÜKSELİP TÜM DÜNYAYA MİRAS KALACAK"

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla çocuklara ve gençlere şu şekilde seslendi:

"Toprağı "sadık yâri" olarak gören, ağaç kesmeyi baş kesmekle aynı tutan bir medeniyetin mirasçıları olduğunuzu unutmayın. #SıfırAtık hareketi, sizlerin ellerinde yükselip tüm dünyaya miras kalacak."

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca Erdoğan, başta Dışişleri Bakanlığı olmak üzere projede emeği geçen herkes için de "Türkiye'nin #SıfırAtık uygulamalarıyla dünyaya ilham olmasına ve küresel #SıfırAtık idealimiz için Birleşmiş Milletler’de yürüttüğümüz sürece destek veren başta Dışişleri Bakanlığımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 
@TC_Disisleri @csbgovtr"
şeklinde teşekkür paylaşımı yaptı.

Ebeveynler dikkat: Yandere Sımılator oyunu çocukları vahşete sürüklüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ebeveynler dikkat: Yandere Sımılator oyunu çocukları vahşete sürüklüyor!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0