Müge Anlı canlı yayında resmen çıldırdı! Rahmi Özkan kendini tutamadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıllara durgunluk veren, sinirleri geren bir konu işleniyor; Arife Gökçe dosyası. Öyle ki bugün canlı yayında Müge Anlı sinirden ağlarken Avukat Rahmi Özkan şüpheli Sinan Sardoğan'ın suratına tükürerek 'Allah'ın belası ırz düşman herif' cümlelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Beş çocuk 12 torun sahibi Arife Gökçe, 17 Aralık'ta Tokat'ta sırra kadem bastı. Eşinin öldürüldüğünden şüphelenen Fikri Gökçe ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

Fikri Gökçe, aynı köyde yaşadıkları Sinan isimli kişinin eşine cinsel içerikli mesajlar atarak rahatsız ettiğini anlattı.

İddiaların odağındaki Sinan'ın Arife Hanım'ın oğullarından birinin sınıf arkadaşı olduğu anlaşıldı. Öte yandan Sinan'ın Arife Gökçe dışında birçok kadına mesaj attığı ortaya çıktı. Sinan ise "O mesajları bana Kadir attırdı. Kadir benim ablamın kardeşine bile mesaj attı" diye konuştu.

MÜGE ANLI İSYAN ETTİ!

Müge Anlı ise "Sen niye milletin karısına kızına yazıyorsun" diyerek Sinan'a tepki gösterdi. Anlı, o anlarda sinirden ağladı.

Oyuncu Taner Ölmez'in kızı Zeynep'in yüzü göründü!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Taner Ölmez'in kızı Zeynep'in yüzü göründü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0