Babam ve Oğlum filminden üstün başarı! Avrupa'ya açılıyor...

Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden olan Babam ve Oğlum, 17 yıl sonra Avrupa'ya açılıyor. İspanya versiyonuyla yeniden izleyiciyle buluşacak film, Cevdet Mercan yönetiminde çekilecek.

2005 yılında gişeleri alt üst eden 'Babam ve Oğlum' filminin İspanya uyarlaması için hazırlıklara başlandı.

Çağan Irmak’ın yönettiği Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Yetkin Dikinciler ve Hümeyra’nın başrollerini paylaştığı 'Babam ve Oğlum'; yayınlandığı tarihten ilk 3 günde sadece 35.101 kişi tarafından izlenmişti. Oldukça düşük bir gişeyle açılış yapan film için yapımcı Şükrü Avşar, "Filme çok güveniyordum, bu kadar düşük açılış beklemiyordum. Bakalım, gişenin nasıl ilerleyeceği bu hafta belli olur." demişti.

Babam ve Oğlum

Babam ve Oğlum

Sonrasında izleyenlerin beğeni ve önerisiyle filmin gişesi rekor bir düzeyde artmış, 81 hafta gösterimde kalarak 3.839.883 kişiye ulaşmıştı. Nitekim başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle 'Babam ve Oğlum' filmi yıllardır unutulmazlar listesine girdi.

Babam ve Oğlum Avrupaya açılıyor

Babam ve Oğlum Avrupaya açılıyor

İSPANYOLLULARI DA AĞLATACAK

Başka ülkelere uyarlanan birçok Türk dizisi gibi Babam ve Oğlum da Avrupa'ya açılıyor. Kamere arkasında Türk ekibin bulunacağı Babam ve Oğlum'un yeni versiyonunda İspanyol oyuncular rol alacak.

Babam ve Oğlum İspanyay uyarlanıyor

Babam ve Oğlum İspanyay uyarlanıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ronaldo'nun elinde taşıdığı servet gündem oldu! 

İbrahim Tatlıses Dua Lipa'nın dövmesini gerçek sandı! Yere göğe sığdıramadı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Dua Lipa'nın dövmesini gerçek sandı! Yere göğe sığdıramadı

BİR YORUM YAPIN 0