Ocak ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 ocak ayı filmleri

Soğuk kış günlerinde dostlarınız ve ailenizle eğlenceli anlar yaşamak isterseniz rotanızı sinema salonlarına çevirebilirsiniz. Ocak ayında vizyona giren korku, aksiyon, dram, animasyon ya da komedi filmleri arasından en beğendiğinizi seçip bir de mis gibi kokan patlamış mısırınızı satın alıp gününüzü güzelleştirmeniz çok kolay. Peki ocak ayında vizyona giren filmler nelerdir? İşte 2023 Ocak ayının filmleri...

2022'ye veda ettiğimiz ve 2023'ün yepyeni atmosferine kucak açtığımız ocak ayında, birçok plan ve program yaparak kaliteli vakitler geçirmek istiyoruz. Gezip görmek istediğimiz yerler, okumak istediğimiz kitaplar, bir türlü görüşmeye fırsat bulamadığımız dostlarımızla kahve eşliğinde sohbetler ve heyecanla izlemeyi beklediğimiz filmler... Belki bu saydıklarımızın hepsini aynı anda yapmamız mümkün değil ama sinema keyfi yapmak için tam zamanı! Ocak ayında vizyona giren onlarca tür film arasından seçim yaparak ister hafta içi ister hafta sonu birkaç saatliğine de olsa bambaşka dünyaların kapılarını aralayabiliriz. Gelin ocak ayında vizyona giren filmlere birlikte göz atalım. 

Aralık ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Aralık ayı filmleriİLİŞKİLİ HABERAralık ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Aralık ayı filmleri

2023 OCAK AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER

  • KUTSAL DAMACANA 4

Kutsal Damacana 4 afişi

Kutsal Damacana 4 afişi

VİZYON TARİHİ: 20.01.2023

SÜRE: 96 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

2007 yılında vizyona giren ilk filmiyle sinemaseverlerden tam not alan Kutsal Damacana serisi, son olarak 2011 yılında izleyenlerle buluşmuştu. 12 yıllık hasrete son vererek 4'üncü filmiyle yeniden gündeme gelen Kutsal Damacana 4, güçlü hikayesi ve yıldız oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Başrollerinde Şafak Sezer, Müjde Uzman ve Ersin Korkut'un yer aldığı yapımda Fikret'in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselmesinin ardından yurda dönüş hikayesi eğlenceli bir şekilde beyazperdeye aktarılıyor.

Kutsal Damacana 4

Kutsal Damacana 4

Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in oturduğu film, kahkaha dolu birkaç saat geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Eğer sevdiklerinizle gününüzü güzelleştirmek isterseniz Kutsal Damacana 4 tam da aradığınız şey olacaktır!

  • SERVET OPERASYONU

Servet Operasyonu film afişi

Servet Operasyonu film afişi

VİZYON TARİHİ: 13.01.2023

SÜRE: 114 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Başrollerinde Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Jason Statham'ın yer aldığı "Servet Operasyonu" filmi aksiyon dolu birkaç saat geçirmek isteyenler için altın niteliğinde bir film. Dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin öyküsüne odaklanan yapımın en dikkat çeken detayı ise 'çekim yerleri' oluyor.

Servet Operasyonu filminden kareler

Servet Operasyonu filminden kareler

Türkiye'nin Hollywood'u olarak nitelendirilen Antalya'da çekimleri gerçekleştirilen yapımın arka fonunda Kaleiçi bölgesi, Su Kemeri, EXPO alanı ve Cumhuriyet Meydanı'nın yanı sıra 2 bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosunu yakından görmek mümkün. Guy Ritchie'nin yönetmenliğini üstlendiği filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz. 

  • SEVDA MECBURİ İSTİKAMET 

Sevda Mecburi İstikamet film afişi

Sevda Mecburi İstikamet film afişi

VİZYON TARİHİ: 06.01.2023

SÜRE: 97 DAKİKA

TÜR: DRAM

"Babam ve Oğlum", "Issız Adam", "Dedemin İnsanları" ve "Unutursam Fısılda" gibi Türk sinemasının unutulmaz yapımlara imza atan Çağan Irmak'ın yeni filmi "Sevda Mecburi İstikamet" sıcacık bir aile öyküsünü beyazperdeye aktarıyor.

Sevda Mecburi İstikamet filminden kareler

Sevda Mecburi İstikamet filminden kareler

Başarılı oyuncu Selçuk Yöntem ve Selin Şekerci'nin başrollerini paylaştığı yapım, geçmiş yıllarda ünlü bir film yıldızının kızıyla yarım kalan hikayesini yıllar sonra tamamlamak için verdiği çabaya ışık tutuyor. Neşeli ve sıcak bir üslubun hakim olduğu bu filmde zaman zaman gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz.

  • ÇİZMELİ KEDİ: SON DİLEK

VİZYON TARİHİ: 27.01.2023

SÜRE: 102 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Joel Crawford'un yönetmen koltuğunda oturduğu "Çizmeli Kedi: Son Dilek", Çizmeli Kedi serisini sevenler için oldukça iyi bir seçim olacaktır. Filmin konusu ise şu şekilde;

Cesur kanun kaçağı Çizmeli Kedi, tehlike tutkusunun ve güvenliği ihmal etmesinin kendisine ne kadar zarar verdiğini fark eder. Bugüne dek 9 canından 8'ini kullanan Çizmeli Kedi için o canları geri almanın vakti çoktan gelmiştir. Ancak sadece tek bir canı kalan Çizmeli Kedi'nin boyun eğmesi, eski ortağı ve düşmanı olan çekici Yumuşak Pati Kitty'den yardım istemesi gerekmektedir. Eğlenceli bir yolculuğun başlangıcı olan bu yardım teklifiyle Çizmeli Kedi adeta yeni doğmak için en büyük savaşını verecektir.

  • MEGAN 

Megan film afişi

Megan film afişi

VİZYON TARİHİ: 13.01.2023

SÜRE: 102 DAKİKA

TÜR: KORKU

"Testere", "Ruhlar Bölgesi" ve "Korku Seansı" serilerinin arkasındaki yapımcı James Wan ve "Cadılar Bayramı", "Siyah Telefon" ve "Görünmez Adam" filmlerinin yapımcısı Blumhouse'un ortak çalışması olan "Megan" filmi bir yapa zeka mucizesinin büyük bir tehlikeye dönüşünü adım adım işliyor. 

Megan filminden kareler

Megan filminden kareler

Violet McGraw, Amie Donald ve Allison Williams'ın başrollerini paylaştığı film, bir çocuğun en iyi dostu ve bir ebeveynin en büyük müttefiki olmak üzere programlanmış gerçek gibi bir oyuncak bebek olan Megan'ı tasarlayan Gemma'nın başına gelenleri gözler önüne seriyor. Yoğun bir çalışma temposu olan ve 8 yaşındaki yetim yeğeni Cady'nin bakımını üstlenen Gemma, Megan prototipini Cady ile eşleştirmeye karar verir ve olanlar olur.

  • RAFADAN TAYFA:GALAKTİK TAYFA

Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa afişi

Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa afişi

VİZYON TARİHİ: 06.01.2023

SÜRE: 86 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Yönetmen koltuğunda İsmail Fidan'ın oturduğu "Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa", çocuklar ve hala içindeki çocuğun sesini dinlemeye devam edenlerin bayılacağı bir yapım. Astronomi kulübünün en parlak üyelerinden Akın, yörüngemize yerleşmiş bir uzay gemisi keşfeder ve bir anda tüm dünya bunu konuşmaya başlar. Uzay gemisi ile ilgili ortalığa pek çok teori atılırken keşfin yapılmasında az da olsa parmağı olan Hayri de küçük çaplı bir şöhrete kavuşmuştur.

Rafadan Tayfa

Rafadan Tayfa

Hayri'nin fotoğraflarını gazetede gören geminin gerçek sahibi ise yardım almak için Hayri'nin peşine düşer. Uzaylı, kader arkadaşını bulmak için yola çıkarken peşinde niyetleri hiç de iyi olmayan bir grup insanın olduğundan habersiz bir şekilde aksiyon dolu bir yolculuğa çıkacaktır. 

İYİ SEYİRLER, İYİ EĞLENCELER!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0