Ömer dizisi nerede çekiliyor? Ömer dizisindeki caminin adı nedir, nerede?

Son dönemlerin en iddialı yapımlarından biri olarak karşımıza çıkan "Ömer" dizisindeki caminin adı ve nerede olduğu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ömer dizisi konusu nedir? Ömer dizisindeki caminin adı nedir? Ömer dizisi nerede çekiliyor? İşte Ömer dizisinin çekim yerleri hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Merve Dizdar ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Star TV ekranlarının dikkat çeken dizisi "Ömer", farklı ve sürükleyici konusuyla dizi sektörüne yeni bir soluk getirmeyi başardı. İlk iki bölümüyle büyük merak uyandıran yapımda her karakterin iç dünyası detaylı bir şekilde gözler önüne seriliyor. Dizide yer alan her detay izleyiciler tarafından büyük ilgi görürken birçok kişi dizinin çekim yerlerini merak ederek araştırma yapmaya başladı. Özellikle dizide yer alan caminin adı ve nerede olduğu akıllarda büyük bir soru işaretine neden oldu. Gelin, Ömer dizisine dair merak edilen tüm sorulara birlikte yanıt arayalım. 

Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı nerede? İLİŞKİLİ HABERÇöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı nerede?

ÖMER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Alışılmışın dışında etkileyici bir hikayeyi gözler önüne seren Ömer dizisi, yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer'in yollarının kesişmesini konu ediniyor.

Ömer dizisi

Ömer dizisi

Annesinin vefatıyla yüreğinde büyük bir sızı hisseden Ömer, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatını sürdürmektir. Özellikle annesi gibi gördüğü ablası Nisa'nın ailesinin istemediği bir evlilik yaparak gitmesiyle yapayalnız kalan Ömer, içindeki boşluğu tuvale aktarmaya karar verir. Resim yapmaya büyük bir tutku besleyen Ömer, günün birinde Gamze'yle tanışınca hayatı değişir. 

Ömer dizisi konusu

Ömer dizisi konusu

Kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ve Ömer'in imkansız aşkı izleyenleri heyecanlı bir maceraya çıkaracak. 

Ömer dizisinde ne anlatılıyor?

Ömer dizisinde ne anlatılıyor?

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu, senaryosunu ise Gülizar Irmak'ın kaleme aldığı "Ömer" dizisi yalnızca güçlü hikayesiyle değil dev oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Barış Falay Ömer dizisi

Barış Falay Ömer dizisi

Son olarak "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisindeki başarılı performansıyla ekranlara gelen Selahattin Paşalı, Ömer dizisinde başrol olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü oyuncuya dizide Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Barış Falay, Gülçin Kültür, Serpil Gül, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Muharrem Türkseven ve Melike Güner gibi birbirinden başarılı oyuncular eşlik ediyor. 

Ömer dizisi oyuncuları

Ömer dizisi oyuncuları

ÖMER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? ÖMER DİZİSİ HANGİ CAMİDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un zengin dokusunu ekranlara yansıtan Ömer dizisinin çekimleri Üsküdar'da gerçekleştirilmektir.

Ömer dizisi çekim yerleri

Ömer dizisi çekim yerleri

Dizide sıklıkla yer alan camii sahneleri ise 'Ömer dizisi hangi camide çekiliyor?' sorusunu gündeme getirdi.

Ömer dizisinin çekildiği cami

Ömer dizisinin çekildiği cami

Dizideki caminin Üsküdar'da bulunan Büyük Selimiye Camii ve yine Üsküdar'da bulunan Valide Atik Camii olduğu öğrenildi.

Büyük Selimiye Camii

Büyük Selimiye Camii

Hoş geldin nasıl yazılır?TDK'ya göre hoş geldin kelimesinin doğru yazılışıHoşgeldin birleşik mi

İLİŞKİLİ HABER

Hoş geldin nasıl yazılır?TDK'ya göre hoş geldin kelimesinin doğru yazılışıHoşgeldin birleşik mi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Vcd 1 yıl önce

Günümüzde nasıl gençler dul kadınlara veya dul erkeklere aşık olur, ama aileler karşı çıkar birebir aynısı, finali yakındır

Deli dumrul 1 yıl önce

imaaam sana uyuz oldum ulan bilesin. Rahat bırak ulan ömeri keeeeeeeeeeees

Dost 1 yıl önce

Büyük selimiye camii ni gormüştüm tam bir şaheser. Çok güzel bir cami ,bahçesi ve etraftaki mahalleler hayal gibi