Goran Bregoviç Büyük Roman Buluşması'nda 'Türkiye Yüzyılı' şarkısını seslendirdi!

Balkan müziğinin dünyaca ünlü ismi Goran Bregoviç, 20 Ocak tarihinde düzenlenen "2023 Roman Buluşması-Yüzyılın Romanını Birlikte Yazıyoruz" programında sahne aldı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte hayranlarına müzikal bir şölen yaşatan Bregoviç, Yücel Arzen ve Orkestrası'nın seslendirdiği "Türkiye Yüzyılı" şarkısına eşlik etti.

"Ederlezi" parçasıyla dünya çapında büyük bir yankı uyandıran Bosnalı müzisyen Goran Bregoviç, Türkiye'de de hatrı sayılır bir üne sahip. "Çingeneler Zamanı" filminin ünlü müziğiyle de hafızalarda yer edinen ünlü sanatçı, 20 Ocak'ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Büyük Roman Buluşması" için soluğu Türkiye'de aldı.

Goran Bregoviç

Goran Bregoviç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde düzenlenen etkinlikte "Biz biriz, beraberiz, kardeşiz hep birlikte Türkiye'yiz" sözünden yola çıkarak hayatın her alanında Türkiye'ye değer katan vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelindi. Roman vatandaşlara yönelik eğitim, istihdam, sağlık, barınma, sosyal yardım ve sosyal hizmetler başlıklarında yeni müjdelerin verildiği etkinlikte sahne alan hazırlanan Goran Bregoviç, yoğun ilgi gördü.

Büyük Roman Buluşmasında Goran Bregoviç sürprizi

Büyük Roman Buluşmasında Goran Bregoviç sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katılım sağladı. 

Büyük Roman Buluşması

Büyük Roman Buluşması

İzleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Goran Bregoviç, Yücel Arzen ve Orkestrası'nın seslendirdiği "Türkiye Yüzyılı" şarkısına eşlik etti. Etkinliğin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Bregoviç, Başkan Erdoğan'ın hediye ettiği Mustafa Kandıralı'nın taş plaklarını görünce büyük memnuniyet duydu. 

Goran Bregoviç Türkiyeye geldi

Goran Bregoviç Türkiyeye geldi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'49' filmi 20 Ocak'ta sinemalarda! İşte 49 filminin tanıtım fragmanı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0