Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan depremzedeleri ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Başakşehir'de bulunan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirilen depremzedeleri ziyaret etti. Emine Erdoğan, o anları sosyal medya hesabından paylaşıma sundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki şiddetli depremin ardından enkaz altından çıkarılan depremzedeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla şehir hastanelerinde tedavi altına alındı. Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi'ne getirilen depremzedelerin ilk ziyaretçisi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oldu.

"GÖZYAŞLARIMIZI BİRLİK VE BERABERLİK DİNDİRECEK"

Depremzede ziyaretine dair Twitter hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Rabbim, tüm afetzedelerimize şifa versin. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde taşırken, gözyaşlarımızı birlik ve beraberlikle dindireceğiz." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YENİDOĞAN BİR BEBEĞİN KULAĞINA EZAN VE İSMİNİ OKUDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti sırasında, bir afetzedenin yenidoğan kız çocuğunun kulağına ezan okuyarak "Ayşe Betül" ismini verdi. O anlar sosyal milyonlar tarafından takdir topladı.

Gizem Güven'den deprem paylaşımı! 1999 depremine yakalandığında 5 yaşında...

İLİŞKİLİ HABER

Gizem Güven'den deprem paylaşımı! 1999 depremine yakalandığında 5 yaşında...

BİR YORUM YAPIN 0