"Rafadan Tayfa" ekibinden depremzede çocuklar için gösteri!

TRT Çocuk'un sevilen dizisi "Rafadan Tayfa" maskotları, Malatya'da depremzede çocuklar için "Grup Rafadan" müzikal gösterisini sergiledi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından birçok kişi hayatını kaybetti. Günlerdir tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu depremde "Rafadan Tayfa" ekibi harekete geçti. 

ÇOCUKLAR RAFADAN TAYFA İLE MORAL BULUYOR!

Depremlerden etkilenen Malatya'da, TRT Çocuk'un sevilen dizisi "Rafadan Tayfa"nın kahramanları, "Grup Rafadan" müzikal gösterisiyle depremzede çocuklarla buluştu.

Rafadan Tayfa depremzede çocuklara moral oluyor

Rafadan Tayfa depremzede çocuklara moral oluyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın koordinesinde Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın destekleriyle Malatya Şeker Fabrikası'ndaki çadır kentte organize edilen etkinlikte, maskotlu müzikal gösteri sunuldu. Rafadan Tayfa'nın maskotları, çocukların ilgisiyle karşılaştı. Etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Beşiktaş taraftarlarından anlamlı hareket! Depremzede çocuklar için sahaya oyuncak attılar

Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e sert tepki! "Hocam artık yeter"

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e sert tepki! "Hocam artık yeter"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0