Yeni 'Yüzüklerin Efendisi' filmleri geliyor! Peter Jackson ile çalışmalar başladı

"Yüzüklerin Efendisi" ve "Hobbit" kitaplarına dayanan yeni filmler için hazırlıklar başladı. Warner Bros. Pictures ve New Line, J.R.R. Tolkien'in "Yüzüklerin Efendisi" ve "Hobbit" kitaplarından uyarlanan daha fazla film yapmak için Orta Dünya'ya geri dönüyor. Şirket, yeni Yüzüklerin Efendisi projeleri için yapımcı Peter Jackson ile çalışmaya başladığı öğrenildi.

İsveçli oyun şirketi Embracer Group, geçtiğimiz yıl The Saul Zaentz Company'den hak sahibi Middle-earth Enterprises'ı satın alarak Yüzüklerin Efendisi filmlerinin, oyunlarının, ticari ürünlerinin, tema parklarının ve canlı prodüksiyonlarının haklarını almıştı. Warner Bros. Discovery, Perşembe günü bir yatırımcı görüşmesi sırasında hak sahibi Embracer Group ile yeni filmler geliştirmelerine izin veren çok yıllı bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Warner Bors Discovery CEO'su David Zaslav, 2022'nin üçüncü çeyrek kazanç toplantısında, Warner Bros'a güç veren serilere geri döneceklerini belirterek Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Hobbit gibi karlı serileri yeniden canlandıracaklarını söylemişti. Bu durumda Yüzüklerin Efendisi'yle ilgili de yeni bir atak beklenirken müjdeli haber geldi.

peter jackson

peter jackson

Yüzüklerin Efendisi nerede çekildi? Hobbit Köyü nerede?İLİŞKİLİ HABERYüzüklerin Efendisi nerede çekildi? Hobbit Köyü nerede?

ŞİRKET YAPIMCI PETER JACKSON İLE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Warner Bros. film başkanları Michael De Luca ve Pamela Abdy ise Peter Jackson'ın hâlihazırda yapmış olduğu üçlemeyi yeniden ele almayı planlamadıklarını şu ifadelerle belirtti:

"Yıllar önce New Line, Yüzüklerin Efendisi'nin inanılmaz hikayelerini, karakterlerini ve dünyasını beyaz perdede canlandırmak için benzeri görülmemiş bir inanç adımı attı. Sonuç, nesiller boyu hayranlar tarafından benimsenen dönüm noktası niteliğinde bir film serisi oldu. Ancak iki üçlemede sevgiyle bir araya getirilen tüm kapsam ve ayrıntılara rağmen, J.R.R. Tolkien, sinemada büyük ölçüde keşfedilmemiş durumda. Hayranları Orta Dünya'nın sinematik dünyasının derinliklerine davet etme fırsatı bir onurdur ve bu macerada Middle-earth Enterprises ve Embracer ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz."

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0