Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile dizisi nerede geçiyor?

Uzun zamandır heyecanla beklenen "Aile" dizisi önceki akşam Show TV ekranlarında izleyenlerle buluştu. Hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan dizinin çekim yerleri ise birçok kişi tarafından merak edildi. Peki Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile dizisi hangi ilçede çekiliyor? İşte tüm detaylar haberimizin devamında...

Türkiye'nin en beğenilen iki oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı bir araya getiren Show TV ekranlarının yeni dizisi "Aile" geçtiğimiz akşam izleyenlerle buluştu. Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla diziseverlerin radarına giren yapım, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Titiz bir hazırlık sürecini geride bırakan dizinin her detayı merak konusu haline gelirken birçok izleyici "Aile" dizisinin çekim yerlerini arama motorlarında araştırmaya başladı. Gelin yeni sezona damga vuran Aile dizisinin çekim yerlerine birlikte göz atalım.

Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı nerede? İLİŞKİLİ HABERÇöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı nerede?

AİLE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? AİLE DİZİSİ NE ANLATIYOR?

1999-2007 yılları arasında Amerika'da yayınlanan dünyaca ünlü "The Sopranos" dizisinden uyarlanan "Aile" dizisi, aşk ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini gözler önüne seriyor.

Aile dizisi

Aile dizisi

Varlıklı bir aile olan Soykanlar'ın başına geçen Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla başlayan olayları konu edinen dizide 'aile içinde değişen dengeler' ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönleri izleyenlerle buluşacak.

Aile dizisi konusu

Aile dizisi konusu

AİLE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR? AİLE DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?

Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ile Cem Toluay'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı "Aile" dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor.

Aile dizisi oyuncuları

Aile dizisi oyuncuları

Yıldız oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken yapımda Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi birbirinden başarılı isimler izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Aile dizisi oyuncu kadrosu

Aile dizisi oyuncu kadrosu

AİLE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dış mekan sahnelerine sıklıkla yer verilen dizi, genel anlamıyla İzmir'de çekilmektedir. Ancak dizide Soykan ailesinin evi İstanbul'da yer aldığı için ilerleyen bölümlerde çekimlerin İstanbul ağırlıklı yapılması bekleniyor.

Aile dizisinin çekim yerleri

Aile dizisinin çekim yerleri

Çekimlerin gerçekleştiği ilçeler ise tam olarak netlik kazanmadı.

Aile dizisinin çekim yerleri

Aile dizisinin çekim yerleri

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0