Aile dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler ve Canan Ergüder gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi "Aile", 7 Mart 2023'te Show TV'de izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı ilk bölümle dikkatleri üzerine çeken dizinin 14. bölüm fragmanı da izleyenlerde büyük heyecan uyandırdı. Peki 14. bölümde neler yaşandı? Detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İlk bölümüyle reyting sıralamasında ilk sıraya yerleşmeyi başaran dizi "Aile" gerek oyuncularıyla gerekse konusuyla büyük ilgi çekti. Güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlere seyir keyfi veren dizi sosyal medyada şimdiden en çok konuşulanlar arasında girmeyi ve Salı günlerinin vazgeçilmezi olmayı başardı. İlk bölümü 7 Mart 2023'te yayınlanan dizinin yeni sezonu da büyük heyecanla bekleniyor.

Peki 14. bölümde neler yaşanacak? İşte Aile dizisi 14. bölüm fragmanı...

Aile dizisi

Aile dizisi

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay SarıkayaİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı "Aile" dizisinin yayın tarihi belli oldu!

İLK BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Heyecanlı giriş yapan dizinin ilk bölümü babasından sonra Soykanlar ailesinin başına geçen Aslan Soykan ile Pskikolog Devin'in İzmir uçağında yollarının kesişmesi ile başlar. Yolu Devin ile kesişen Aslan, Soykanlar'a "aile" olduklarını hatırlatan tek yer olan sofraya geç kalır. Kendisinin gözbebeği olan Aslan'ın Devin'e kapılacağını hisseden Hülya Soykan ise tehlikenin farkına varır. Farklı ailelerden olan Devin ve Aslan'ın ortak noktaları ise aileleridir.

Aile dizisi yeni bölüm

Aile dizisi yeni bölüm

"14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI"

SEVİLEN DİZİDE YENİ SEZON BAŞLADI

Yeni sezona giriş yapan dizi kaldığı yerden 14. bölümüyle  devam ediyor. Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizinin 14. bölüm fragmanında Aslan'ın ailesini yeniden bir masada topladığı ve Devin'le Aslan'ın aşk üzerine yaptığı konuşmalar dikkat çekti. Zengin kadrosuyla da ilgi gören diziye yeni sezonda ünlü oyuncu Selin Şekerci; Avukat Serap Vural, usta oyuncu Ayda Aksel; Aslan'ın halası Nedret olarak ve Alper Çankaya ise Bedri karakteriyle dahil oldu.

AİLE DİZİ KONUSU

Babasının trajik ölümünün ardından tanınmış ve büyük ailelerden olan Soykanlar'ın başına geçen Aslan ile kendisi gibi ailesinden yara alan psikolog Devin'in yollarını kesişmesini konu alan dizi, "aile" kavramının en tartışmalı yönlerini izleyenlere aktarmaktadır.

Aile dizisi on dördüncü bölüm fragmanı

Aile dizisi on dördüncü bölüm fragmanı

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizinin kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ: Aslan Soykan, Serenay Sarıkaya: Devin Akın, Nejat İşler: Cihan Soykan, Nur Sürer: Hülya Soykan, Canan Ergüder: Leyla Soykan Sayıcı olarak yer alıyor.

Aile dizisi oyuncuları

Aile dizisi oyuncuları

Aile dizisinde büyük hata! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya şok

İLİŞKİLİ HABER

Aile dizisinde büyük hata! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya şok
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

Anka 11 ay önce

Dikkat edin hep zenginlik gariban yok ayrıca anne evlada ,abi kardeşe karşı saygısızlık diz boyu topluma bunu empoze ediyorlar ama maalesef bunlardan hoşlanan bir toplumuz ne diyelim ? Hayırlısı olsun

murat 11 ay önce

bu diziyi reyting yapanlar utansın

Kaliteİstiyoruz 11 ay önce

Aileyi zararlı gösterme üzerine kurgulanmış bir hikaye. ailevi sorunlara değinilmesi güzel olurdu ancak bir yerde örnek güzel aile de bulundurarak. Toptan ailenin insanı mahvettiği, hiçbir olumlu tarafı olmadığı düşüncesini işleyip aileden kurtulmak dağılmayı empoze ediyor. Kadınların ve erkeklerin en beğendiği tipleri da başrole koyarak, aileleri parçalayabileceklerini düşünmüşler

one world 1 yıl önce

en fazla 7 dakika bakabildim.. nasil bir berbat diziymis.. amerikan filmleri bunun yaninda daha masum..

Toplam 1 beğeni