Tokat'lılar Başakşehir'de yöresel lezzetlerle buluşuyor! "İstanbul'da yaşayan Tokat'lılara..."

İstanbul Başakşehir'de açılan Sare Restaurant Tokat'lıları yöresel lezzetlerle buluşturuyor. Mekanda Tokat kebabından, Tokat pidesine, Yoğurtmaç'a kadar Tokat'lıların özlem duyduğu her türlü yöresel yemek yer alıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başakşehir'de açılan yeni restoran İstanbul'da yaşayan ve Tokat'ın yöresel yemeklerinin özlemini çeken veya bu yöresel lezzetleri denemek isteyenler için adeta bir mutluluk kapısı olmaya geliyor. Açıldığı ilk günden beri yoğun ilgi gören "Sare Restaurant"ın açılışı sosyal medyada "İstanbul'da yaşayan Tokat'lılara müjde" notuyla paylaşıldı.

Sare Restaurant

Sare Restaurant

Sare Restaurant

Sare Restaurant

Sare Restaurant

Sare Restaurant

"TOKAT'LILARIN YENİ MEKANI"

Sare Restaurant sosyal medya hesabından yaptığı "Başakşehirde Tokat lezzetleri tattırmaya devam ediyoruz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız." paylaşımıyla lezzetleri sunmaya başladıklarını duyurdu. Videoyu izleyenler ise "Tokat'lıların yeni mekanı" yorumunda bulundu.

AFAD'tan açıklama geldi! "26 bin 938 konteynerin kurulumunu tamamladık"

İLİŞKİLİ HABER

AFAD'tan açıklama geldi! "26 bin 938 konteynerin kurulumunu tamamladık"

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0