Survivor'da yürekleri ağza getiren sakatlık! Dizi dönen Kardelen hastanelik oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor 2023'ün yeni bölüm fragmanında yürekler ağza geldi. Oyun sırasında sakatlanan yarışmacı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Her sezon yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı Suvivor 2023'te yarışmacılar zorlu ada şartları, ada hayatı ve açlıkla mücadele ederken bir taraftan da oyunda başlarına gelen sakatlıklarla da mücadele ediyorlar. Her bölümde oynanan ödül veya dokunulmazlık oyunlarında oyuncular bazen ufak tefek bazense ciddi sakatlılar yaşayabiliyorlar. Yarışmanın yayınlanan son bölüm fragmanında da yürekleri ağza getiren bir sakatlık yaşandı.

Survivor 2023

Survivor 2023

SurvivorİLİŞKİLİ HABERSurvivor'da yürekleri ağza getiren anlar! Yarışmacı sudan çıkamadı...

YARIŞMACININ DİZİ DÖNDÜ!

Ödül oyununda havuzun içine kurulan ağaçlara tırmanarak bayrakları toplamaya çalışan yarışmacılar, zorlu mücadeleler verdi. Oyun sırasında sakatlanan yarışmacılardan Kardelen'in "dizim döndü" diyerek bağırması herkesi korkuttu. O anki acıyla kendisini havuza bırakan yarışmacı ekibin müdahalesi ile havuzdan çıkartıldı. Oyun alanında yapılan müdahalenin ardından ambulansla apar topar hastaneye kaldırılan Kardelen'in sağlık durumuyla ilgili son detaylar ise yeni bölümde belli olacak.

Survivorda korkutan sakatlık

Survivorda korkutan sakatlık

Survivor Kardelen

Survivor Kardelen

Survivor

Survivor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Edis'ten yeni imaj! "2024 Eurovision 1.lik saçım"

Survivor'da yürekleri ağza getiren anlar! Yarışmacı sudan çıkamadı...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da yürekleri ağza getiren anlar! Yarışmacı sudan çıkamadı...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0