Depremzedeler için Türkçe, İngilizce ve Urduca dayanışma şarkısı: Ey Türkiyem

Şubat ayında Türkiye'yi sarsan depremler sonrası milyonlar el ele verdi. Yurt içi ve yurtdışında düzenlenen yardım kampanyaları devam ederken bazı ünlü isimler depremzedelere moral vermek için harekete geçti. Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, ABD'li ünlü sanatçı Della Miles ve Pakistanlı ünlü şarkıcı Abrar Ul Haq düetiyle depremden etkilenen vatandaşlar için "Ey Türkiye'm" eseri seslendirildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler 11 ilde birden yıkımlara ve can kayıplarına sebep olurken tüm Türkiye tek yürek olarak bölgelerde çabuk aksiyon alındı. Kısa zamanda enkaz çalışmaları son bulurken, afetten etkilenen vatandaşların da yaraları sarılmaya devam ediyor. Hem yurt dışında hem de yurt içinden birçok kişinin şartları dahilinde yaptığı yardım kampanyaları ve moral etkinlikleri "insanlığın olması gerektiği gibi olduğunu" gösteriyor.

Davut Güloğlu

Davut Güloğlu

Sinan Akçıl depremzedeleri yalnız bırakmadı! İLİŞKİLİ HABERSinan Akçıl depremzedeleri yalnız bırakmadı! 'Allah devletimizden razı olsun'

Öte yandan ünlü isimlerden hala deprem bölgesinde olanlar varken bazıları ise sanatını konuşturarak Türk halkına destek oldu. Karadeniz'in sevilen sanatçısı Davut Güloğlu, Türkiye sevdasıyla ve Müslüman olmasıyla bilinen ABD'li şarkıcı Della Miles ve Pakistanlı sanatçı Abrar Ul Haq'ın yorumuyla Turgay Evren'in kaleme aldığı "Ey Türkiyem" şarkısı seslendirildi. Güloğlu, şarkının 'MY TURKIYE' adıyla Youtube ve Dijital Platformlarda yer aldığını belirtti.

Della Miles

Della Miles

"YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ SENİNLE"

Ey Türkiyem klibinin bir kısmını sosyal medya hesabından yayımlayan Güloğlu, paylaşımında şu nota yer verdi:

Abrar Ul Haq

Abrar Ul Haq

"Depremden etkilenen kardeşlerimiz için ABD’li ünlü sanatçı @dellamilesofficial ve Pakistanlı ünlü sanatçı @abrarulhaqpk ile birlikte; @turgay.evren.official’in kaleme aldığı, bestesinde Ali Tolga Demirtaş’ın katkısı olan eseri seslendirdik. Hep birlikte Türkçe, İngilizce ve Urduca dillerinde bir dayanışma şarkısı hazırlarken; depremden etkilenen kardeşlerimiz için AFAD’a bağış yoluyla yardıma devam etmeye teşvik ettik. Tamamı; Youtube ve Dijital Platformlarda “O MY TURKIYE” olarak yer almaktadır. Desteğinizi bekliyoruz."

Yıllardır kayıptı! Selena'nın Selin'i, Cansu Demirci'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Yıllardır kayıptı! Selena'nın Selin'i, Cansu Demirci'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı

BİR YORUM YAPIN 1

mersinli 1 yıl önce

GERÇEK TÜRKLERİ SEVENLER BUNLAR Bizdekiler ise Türk oldukları halde TÜRK DÜŞMANI