Kadir Gecesi'nin maneviyatı Kanal 7 ekranlarında!

On bir ayın incisi, bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi, Kanal 7 ekranlarında karşılanıyor. Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gecenin maneviyatı Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, ünlü hafızlardan Kur’an-ı Kerim tilaveti, dualar ve ilahi grubunun ilahileriyle Fatih Camii’nden izleyicilere aktarılacak.

Eda edilen ibadetlerin katbekat sevaba dönüştüğü, duaların kabul olduğu Kadir Gecesi, Fatih Camii'nden gerçekleşecek olan 'Kadir Gecesi Özel' programıyla Kanal 7 ekranlarında ihya edilecek. Dua kapılarının ardına kadar açıldığı, edilen tövbelerin kabul olduğu, bu mübarek gecenin huzuru; okunacak sureler, ilahiler ve yapılacak dualarla ekrana yansıtılacak.

Kadir Gecesi

Kadir Gecesi

Kadir gecesinde okunacak dua! Kadir gecesinin önemi...İLİŞKİLİ HABERKadir gecesinde okunacak dua! Kadir gecesinin önemi...

KADİR GECESİ'NİN MANEVİYATI KANAL 7 EKRANLARINDA

Necmettin Nursaçan, Kadir Gecesi’nin Müslümanlar için önemini ve o gece Hz. Muhammed’in neler yaşadığını canlı yayında anlatacak. Gecenin duası emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından yapılırken Metin Çakar, Abdullah Çolak, Habip İspirli, Adem Karabey, Ahat Taşçı, Necmettin Ötün, Yusuf Yılmaz ve İstanbul Hafızlar Topluluğu Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle gönüllerin pasını silecek. Programda ayrıca İlahi Grubu seslendirecekleri ilahilerle kalplere dokunacak. 

İstanbul Fatih Camii'nin manevi ortamında gerçekleşecek olan program, gecenin değerini ekranlara taşıyacak. Kadir Gecesi Özel programı 17 Nisan akşamı saat 20.30da Kanal 7 ekranlarında…

Emine Erdoğan: Kadir Gecemiz mübarek olsun

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan: Kadir Gecemiz mübarek olsun

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0