Britanya'daki yetenek yarışmasında dehşet dolu anlar! Kendisiyle beraber stüdyoyu yakıyordu

İngiliz televizyonlarında ekrana gelen Britain's Got Talent adlı yarışmada bir yarışmacı hem ekran başındakileri hem de stüdyodakilere dehşeti yaşattı. Rubik küpünü çözmek için kendini ateşe vermesinin ardından gösteri sosyal medyada büyük eleştiri aldı. O anlara şahit olan seyirci ve jüri üyeleri neye uğradığını şaşırdı.

Britanya'nın yetenek yarışması "Britain's Got Talent" genelde Amanda Holden'ın hareketleriyle gündeme gelirdi. Ancak bu kez durum çok farklı. Yetenek yarışmasına katılan bir yarışmacı herkese dehşeti yaşattı. Britanya'nın Got Talent izleyicileri, bir yarışmacının rubik küpünü çözmek için kendini ateşe vermesinin ardından gösteriyi eleştiriye boğdu.

Britinya yetenek yarışmasında dehşet anları

Britinya yetenek yarışmasında dehşet anları

"BU KABUL EDİLEMEZ"

Twitter'da gündem olan görüntüler, izleyici kitlesini çılgına çevirdi. Bazı kullanıcılar yorumlarda, "Gülünç derecede tehlikeli", "Tamamen kabul edilemez", "Kesinlikle doğru değil, kendinizi ateşe veriyorsunuz, bunu evde denemeyin. İzin verilmemeli" ifadelerini kullandı.

Britanya yetenek yarışması

Britanya yetenek yarışması

O an, profesyonel dublör Thomas Vu'nun, ikonik 80'ler yapbozunu hızla çözerken ateşe verilmeden önce alev geciktirici bir jelle kaplandığını gördü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan şaşırtıcı açıklama!

Yürekleri burkan fotoğraf! "Nerden bildin depremzede olduğumu?"

İLİŞKİLİ HABER

Yürekleri burkan fotoğraf! "Nerden bildin depremzede olduğumu?"

BİR YORUM YAPIN 0