Selçuk Bayraktar'dan takdir toplayan paylaşım: BayraktarTB3 milletimizle buluşmaya hazır!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın TCG-Anadolu paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Bayraktar, KIZILELMA ve BayraktarTB3'ün milletimiz hizmet için hazır olduğunu belirtti. Bayraktar'ın eşi Sümeyye Erdoğan ve kızıyla olan fotoğrafı yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, İstanbul Tuzla'daki Sedef Tersanesi'nde düzenlenen törenle donanmanın hizmetine girdi. Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, 17-23 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul'da vatandaşın ziyaretine açılıyor. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı S/İHA mimar Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bunun müjdesini verdi.

Selçuk Bayraktar ve kızı

Selçuk Bayraktar ve kızı

TürkiyeİLİŞKİLİ HABERTürkiye'nin ilk başörtülü yazılımcısı Bayraktar ailesinden çıktı! İHA ve SİHA'yı kodlayan...

"MİLLETİMİZLE BULUŞMAYA HAZIRLADIK"

Twitter hesabından eşi Sümeyye Erdoğan ve kızıyla olduğu karelere yer verdi Selçuk Bayaktar, TCG-Anadolu'nun güvertesinde, İnsansız Savaş Uçağı Bayraktar Kızılelma ve Bayraktar TB3'ü milletimizle buluşmaya hazırlandığını belirtti.

Selçuk Bayraktar: Milletimizle buluşmaya hazırladık

Selçuk Bayraktar: Milletimizle buluşmaya hazırladık

Bayraktar paylaşımında, ''Ayasofya’nın kapısında ilk nöbetinde; Sultan Ahmet'e,
Süleymaniye'ye, Topkapı Sarayı'na ve Galata Kulesi’ne selam duran ülkemizin ilk uçak/siha gemisi TCG-Anadolu'nun güvertesinde; Bayraktar KIZILELMA ve BayraktarTB3'ü Milletimizle buluşmaya hazırladık.''
ifadelerine yer verdi.

Emine Erdoğan 'Sevgi Evleri' çocuklarıyla iftar sofrasında buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan 'Sevgi Evleri' çocuklarıyla iftar sofrasında buluştu

BİR YORUM YAPIN 0