Yeşilçam filmlerinden hafızalara kazınmıştı! Sinemanın ünlü motosikleti depremzedeler için...

"Vahşi Kan", "Doktor Civanım" gibi Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarıyla hafızalara kazınan 1971 model motosiklet, merkez üssü Kahramanmaraş olan büyük depremlerden etkilenen depremzedeler için satışa çıkarıldı.

Başrolünde Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 'Vahşi Kan' ile başrolünde ölümünün ardından hala hafızalarda kocaman gülümsemesiyle yer edinen rahmetli Kemal Sunal'ın yer aldığı 'Doktor Civanım' adlı filmlerle hafızalara kazınan 1971 model motosiklet, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma sebep olan iki büyük depremin ardından depremden etkilenen vatandaşlar için satışa çıkarıldı. Sahibi Ali Dingil tarafından satışa çıkarılan ve Mecidiyeköy meydanda sergilenen motosikletin geliri, deprem bölgesinde yardıma muhtaç olan depremzedeler için kullanılacak.

Doktor Civanım

Doktor Civanım

Hülya Koçyiğit depremzedelerle birlikte! YeşilçamİLİŞKİLİ HABERHülya Koçyiğit depremzedelerle birlikte! Yeşilçam'ın yıldızı: Yaşanan acıları unutmak...

"TÜRKİYE VE YEŞİLÇAM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR MOTOSİKLET"

Motosikletin sahibi Ali Dingil, "Böylesi insani yardım ve dayanışma olan bir günde böyle önemli bir şeyi piyasaya çıkartmak ve yardıma ihtiyacı olan insanlara, özellikle depremzedelere, satışa çıkartmak benim için çok önemli. Motosikletime 4-5 yıldır gözüm gibi bakıyorum. Benim için, Türkiye ve Yeşilçam için çok değerli bir motosiklet. Bugün motosikletin açık artırma ile satışını duyurabilmek için ve insanlara yardım edebilmek için buradayız" ifadelerini kullandı.

1971 model motosiklet

1971 model motosiklet

"48 YIL GERİYE GİTTİM"

Rıfat Ilgaz'ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı filminde 'Boncuk' karakteriyle tanınan Ergun Sözen ise, "Bugün burada aslında 48 yıl geriye gittim. Yeşilçam'a hizmet etmiş bu motoru görerek Kemal Sunal ile eski günlerimize gittik. Tabii ki burada gerek Kemal Sunal'ı, gerekse Yeşilçam'a emek veren sanatçılarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Ali Dingil arkadaşımıza da bu 1971 model motosikleti bunca yıl özenle koruyup buralara kadar getirdiği için, Yeşilçam'daki unutulmaz anlarımızı tekrar tekrar yaşattığı için gönülden teşekkür ediyoruz. Bu güzel motosikleti de aynı titizlikle muhafaza etmesini temenni ediyorum" dedi.

Kemal Sunal

Kemal Sunal

"ÇOK DUYGULANDIM"

1971 model motosiklet, depremzedelere destek için alıcılarını beklerken, Yeşilçam oyuncusu Erol Taşçı ise duygu dolu anlar yaşadığını belirterek, "Şu anda çok duygulandım. Depremzedelere yardım için arkadaşımızın bu gayretini gönülden destekliyorum, inşallah hayırlara vesile olur" dedi.

1971 model motosiklet

1971 model motosiklet

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Enis Arıkan kendi kendini ti'ye aldı! Paylaştığı video ile...

Türkücü Ceylan yeni imajıyla yıktı geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Ceylan yeni imajıyla yıktı geçti!
Nuri Bilge Ceylan'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Nuri Bilge Ceylan'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
İstanbul'da tedirgin eden görüntü! Güneş 5 dakikada yok oldu

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da tedirgin eden görüntü! Güneş 5 dakikada yok oldu

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0