Emine Erdoğan milli gururumuz TCG Anadolu paylaşımı yaptı!

Yerli ve milli üretimlerimizden olan TCG Anadolu Mavi Vatan'da milletimizin hizmetine sunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Twitter hesabından Türkiye'nin gururu TCG Anadolu'ya yer verdi. Erdoğan, "Denizleri sakin, pruvası neta olsun..." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz hafta milletimizin hizmetine sunulan dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu paylaşımı yaptı. Erdoğan, paylaşımında "Milli gururumuz #TCGAnadolu'yu depremzede çocuklarımızla birlikte maviliklere uğurladık! Denizleri sakin, pruvası neta olsun..." sözlerine yer verdi.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk BayramıİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

"DENİZLERİ SAKİN, PRUVASI NETA OLSUN"

Erdoğan, Twitter paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Dünyanın ilk SİHA gemisi, ülkemizin ise en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu'nun Mavi Vatan'daki gücümüze güç katacağına yürekten inanıyor, emeği geçen herkesi kutluyorum.

23 Nisan coşkusunu paylaştığımız çocuklarımız, ülkemizin değerlerine sahip çıkarak, bu bayrağı geleceğe taşıyacaklar. #TürkiyeYüzyılı'nı onların kararlılığı inşa edecek.

Gözlerindeki heyecan ve mutluluk, başaracaklarının ispatı. Bütün evlatlarımızın azmine  olan inancımız tam. Yolları, bahtları açık olsun."

Fazıl Say'ın 100'üncü yıl bestesi beğenilmedi! İlk yorum Bakan Varank'tan geldi: Olmamış

İLİŞKİLİ HABER

Fazıl Say'ın 100'üncü yıl bestesi beğenilmedi! İlk yorum Bakan Varank'tan geldi: Olmamış

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0