Twitter'da büyük ihmal! Korsan film paylaşımı milyonlara ulaştı

Dünyanın en büyük sosyal ağ şirketi olan Twitter'ı satın aldığından beri yaptığı değişikliklerle gündeme gelen Elon Musk, şimdiyse skandal bir ihmale imza attı. Bir kullanıcı, vizyona yeni giren filmi Twitter'da paylaşarak milyonlara izletti. Musk'ın yönetiminde olan Twitter'da yaşananlar saatler sonra fark edildi.

Elon Musk, geçtiğimiz yıl Twitter binasına kucağında lavaboyla girerek temizlik yapacağını işaret etmişti. Şirket üzerinde yaptığı değişikliklerle konuşulan Musk, kendi kripto parasını patlatmak için Twitter'ın logosunu 'köpek' yapmıştı. Musk, Twitter'daki ihmal ile gündemin yeniden zirvesinde yer aldı.

Elon Musk Twitter

Elon Musk Twitter

Cemiyet hayatından Ahu Aysal Elon MuskİLİŞKİLİ HABERCemiyet hayatından Ahu Aysal Elon Musk'a dava açtı! "Ya paramı ver ya da..."

TWITTER'DA KORSANCILIK!

Twitter Blue abonesi olan bir kullanıcının, hafta sonu vizyona giren Super Mario filminin tamamını platforma yüklediği öğrenildi. Film Twitter'da uzun bir süre kalırken, dokuz milyondan fazla kişi yeni Super Mario filmini ücretsiz izledi. Telif hakkı yasalarını açıkça ihlal eden video, pazar gününe kadar platformda kaldı. Film, sonrasında kaldırıldı ve paylaşan kullanıcı platformdan uzaklaştırıldı.

Twitterda korsan film

Twitterda korsan film

TWITTER İÇİN BU İLK DEĞİL!

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı, Avatar gibi gişe rekoru kıran filmler de telif hakkı yasalarına aykırı bir şekilde platformda paylaşılmıştı. Super Mario Bros. filmi, iki parça halinde (filmin ilk saati ve son 32 dakikası şeklinde) kullanıcılara sunuldu.

Bunun yanı sıra Super Mario Kardeşler Filmi, dünya genelinde 1 milyar doların üzerinde hasılat yaparak gişe rekoru kırdı ve Amerika’da art arda dört hafta en çok izlenen film oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gurbetçi seçmen oy kullanmaya  "Tayyibimiz var, Allah’ımız var" diyerek gitti!

Sabahın Sultanı Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'le düşman çatlattı! Katıldıkları düğünde...

İLİŞKİLİ HABER

Sabahın Sultanı Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'le düşman çatlattı! Katıldıkları düğünde...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0