Fatma Şahin'den anneler günü mesajı! "Bir insanın en derinine işleyen nakıştır, anne!"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin 2023 yılı 14 Mayıs anneler günü için duygulandıran bir mesaj yayınladı. Şahin yayınladığı mesajda: “Bir insanın en derinine işleyen nakıştır, anne! Seslenişlerin en güzelidir. Seslenme imkânımız olmadığında yüreğimizde attığımız çığlığın sakinleştiricisidir. Ruhumuzun derinliklerinde bulduğumuz huzurdur.” dedi.

"BİR İNSANIN EN DERİNİNE İŞLEYEN NAKIŞTIR ANNE"

Bir bebeği dünyaya getirmenin, onu sevgi ve şefkatle kucağına almanın, güzel ahlak ve terbiye ile yetiştirmenin, anneliğin kerameti olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, şöyle devam etti:

Fatma Şahin

Fatma Şahin

"Annelik bizim geleneğimizde ilahi merhametin yeryüzündeki tecellisidir. Annelerimiz, yaşam koşullarını bizlere öğreten, deneyim kazanmamızı sağlayan, bizleri geleceğe hazırlayandır. Çocukları söz konusu olduğunda hiçbir zorluktan kaçınmayan, onların mutluluğu için çaba sarf eden ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden annelerimiz ailenin temel direğidir. Asrın felaketiyle çok acılar yaşadık. Nice evladımız annesiz, nice annemiz evlatsız kaldı. Yandık, kavrulduk, yerine koyacağımız kıymetlilerimizi kaybettik. O zor günlerde sahada gördüğüm fedakâr annelerimiz, her koşulda en iyisi için yılmadan yorulmadan mücadele ediyorlardı. Aile fertlerini bir arada tutarak, hayata tutunmalarını sağlamaya devam ediyorlardı.

Fatma Şahin

Fatma Şahin

‘Cennet anaların ayakları altındadır’ sözü doğrultusunda kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir. Annelik sadece, bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır. Güçlü Türkiye’nin ardında güçlü anneler vardır. Anne koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladının geleceği için kendini arka plana iten kişidir. Anne, kişiyi kendisinden daha çok tanıyandır. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren annelerimiz, şefkatin, merhametin, fedakârlığın timsalidir.

Ömürlerini ailelerine adayan, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, anne adaylarımızın ve yüreklerine evlat ateşi düşmüş, evlat acısını tatmış, ‘vatan sağ olsun’ diyerek bağrına taş basmış şehit ve gazilerimizin cefakâr analarının da ellerinden öpüyor ve Anneler Günü’nü kutluyorum.”

Pelin Karahan imajını değiştirdi! Yeni saçları olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Karahan imajını değiştirdi! Yeni saçları olay oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0