Özer Özel'den Fazıl Say'ın suskunluğuna özel yanıt: Benim sadık yârim Erdoğan!

Müzisyen Özer Özel, Fazıl Say'ın seçim sonrası "Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok" yorumuna verdiği Başkan Erdoğan'lı yanıtla gündem oldu.

Ünlü müzisyen Özer Özel, geçtiğimiz günlerde Başkan Erdoğan'a yönelik kullandığı "O tekrar başkan olmalı! Çünkü pusuda bekleyen sırtlanlar var!" ifadeleri nedeniyle bazı kesimler tarafından linç edilmişti. Söylemlerini hazmedemeyen bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine rağmen dik duruş sergileyen Özel, seçim sonrası "Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok" diyen Fazıl Say'a verdiği yanıtla yeniden gündeme geldi.

Özer Özel

Özer Özel

Fazıl Say'a seslenen Özel, "Şunu anladın mı şirin kardeşim... O Fazılcık, Aşık Veysel Şatıroğlu'ndan bir nebze sezgi alamamış. Cevabı yokmuş. Dost dost diye nice nicesine sarıldım dostlarıyla yürüyenlere... Benim sadık yarim Recep Tayyip Erdoğan." şeklinde paylaşımda bulundu. 

Özer Özelden Başkan Erdoğana övgü

Özer Özelden Başkan Erdoğana övgü

Ünlü müzisyenin "Benim sadık yarim Recep Tayyip Erdoğan." sözleri kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Begüm Polat: Siz yardım yaptınız diye kimse istediğiniz yer oy veremez!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

akıncı beyi 11 ay önce

begüm polat milli ve yerlidir

Cemal K. 11 ay önce

Her kelimesinin altına imza atarım. Tebrikler.

dedem 11 ay önce

Adamsın be muzusyen kardesım, ıbret alsınlar saya saya bıtıremedıklerı

recep 11 ay önce

Bu sabah izlediğim hanımefendi kalbinden geçenleri amasız fakatsız dile getirmiş bu asırda çağdaşım diye geçinen bir elin parmakları kadar olan sanatçı manken her seçim zamanında kafasını kumdan çıkarıp saygısızca saldırıyor en kötüsü yapmış olduğu iyiliğide reklamını yapanlarda türedi bu güzel ülkemizde siz yaptğınız iyiliği altılı masa içinmi yaptınız yoksa başınızın gözünüzün sadakası içimi yaptınız yapılan iyilikler insan için yapılmaz Allah rızası için yapılır

Solak Kemankeş 11 ay önce

Tebrik ediyorum Özer abinin dik duruşunu. Kendisi fazıl'dan daha kaliteli ve usta bir müzisyendir. Günümüzün Tanburî Cemil Bey'idir. Kıymeti bilinir inşallah.