Bağcılar’da gençler, 19 Mayıs coşkusunu Oğuzhan Koç’la yaşadı! Abdullah Özdemir TOGG’la geldi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği konserde ünlü sanatçı Oğuzhan Koç sahne aldı. Mahmutbey Stadyumu’nu dolduran gençler, Koç’un şarkıları eşliğinde 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Bağcılar Belediyesi, Gençlik Konseri düzenledi. Bu kapsamda pop müziğin sevilen sesi Oğuzhan Koç, Mahmutbey Stadyumu’nda sahneye çıktı. Ellerinde Türk bayraklarıyla stadyumu dolduran gençler, Koç'un şarkılarıyla 19 Mayıs coşkusunu yaşadı. Meydanı dolduran binlerce ilçe sakini, doyasıya eğlendi. Renkli anların yaşandığı konser alanına Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de TOGG’la geldi.

Abdullah Özdemir ve Oğuzhan Koç

Abdullah Özdemir ve Oğuzhan Koç

"KENDİNİZE GÜVENİN"

Tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Özdemir, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri mottomuz ‘Çocukların ve gençlerin belediye başkanı olacağız’ oldu. Bu alanda özellikle gençlerimiz adına önemli çalışmalarımızı başlattık. İnşallah yeni kütüphanelerimizle, gençlik merkezlerimizle, kültür merkezlerimizle, parklarımızla, bahçelerimizle, spor sahalarımızla gençlerimizin güvenle doyasıya vakit geçirecekleri alanları oluşturacağız. Sevgili genç kardeşlerim ülkemize güvenin, kendinize güvenin özellikle özgüveninizi asla yitirmeyin. Gelecek bizim, gelecek Türkiye'nin. Bunu böyle bilin diyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Unutulmaz bir bayram coşkusu yaşayan katılımcılar, konseri düzenleyen Özdemir’e teşekkürlerini iletti.

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0