Doya Doya Moda'nın birincisi Betül Böçkün Yemekteyiz'de ortalığı karıştırdı! Herkes şoke oldu

Ünlü oyuncu Zuhal Topal'ın sunumunu üstlendiği 'Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümünde yaşanan gerilim sosyal medyaya damga vurdu. "Doya Doya Moda" programının birincisi Betül Böçkün ve Seren Hanım'ın sert eleştirileri Zuhal Topal'ı şoke etti.

Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması programı "Zuhal Topal'la Yemekteyiz", her hafta birbirinden ilginç yarışmacılar ve lezzet savaşlarıyla gündeme geliyor. Ekranlara renk katan yarışmanın yeni haftasına ünlü moda yarışması 'Doya Doya Moda'nın 2020 birincisi Betül Böçkün katıldı. 

Yüzüne yaptırdığı estetik işlemleriyle tanınmayacak hale gelen Böçkün, tavırları da izleyenleri şoke etti. Uzun tırnaklarıyla yemek programına katılan Böçkün, Funda Hanım'dan "Betül Hanım, tırnakları komple soktunuz pidenin içine ama kendi gününüzde de mi böyle olacak?" şeklinde tepki gördü.

Yemekteyiz Betül

Yemekteyiz Betül

Yarışmacının rahatsızlığını hiçe sayan Böçkün, "O benim bileceğim iş" şeklinde yanıt verdi. Ortamın gerilmesiyle araya giren Zuhal Topal, gülümseyerek "Pidemizi yiyelim. Sessizce pidenizi yiyin." dedi. İkili arasındaki yükselen tansiyon izleyenlerin dikkatinden kaçmazken Böçkün'ün değişimi sevenleri tarafından beğenilmedi.

Betül Böçkün Yemekteyiz

Betül Böçkün Yemekteyiz

Programın son bölümünde Seren Hanım ile polemiğe giren Betül Hanım, kilo ve boy konusundaki sert eleştirilerle gündeme geldi. Seren Hanım, Betül Hanım kilosuyla dalga geçince Böçkün, adeta çılgına döndü. Seren Hanım'ın eleştirisine sert bir şekilde yanıt veren Böçkün, boy konusunu açarak yorumda bulundu. O anları büyük bir hayretle izleyen Zuhal Topal ise yarışmacıları sakinleştirmek için büyük çaba sarfetti.

Zuhal Topal

Zuhal Topal

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İsmail Türüt'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermeli klip! "Kemal Efendi"

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0