Mağduriyet oyununun adı bu kez "Sandığa Sarıl!" Ünlü isimlerden ikna kampanyası

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında defalarca yenilgiye uğramasını hazmedemeyen bazı ünlü isimler çareyi sarılmakta aradı. "Sandığa Sarıl" kampanyasıyla, demokratik çerçevede ilerleyen seçim sürecini yok saydılar. İşte Vahide Perçin, Haluk Bilginer, Mehmet Günsür gibi isimlerin mağduriyet oyunu...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine günler kaldı. İlk turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın ezici galibiyetini sindiremeyen Kemal Kılıçdaroğlu, bazı ünlü isimler üzerinden mağduriyet oyununa devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 yıl içinde ülkemize getirdiği özgürlüğü, demokrasiyi, gücü ve istikrarı, özgünlüğü görmezden gelen bazı geziciler, "Sandığa Sarıl" başlığı altında oluşturdukları kampanyayla seçimin demokratik süreçte ilerlemediği algısını oluşturmaya çalışıyor.

Haluk Bilginer

Haluk Bilginer

Türkiye'yi adeta; 60'lı, 80'li, 90'lı yılların Türkiye'sine geri döndürmek için el ele verdiler.

Sinan Tuzcu

Sinan Tuzcu

OLASI HEZİMETE KILIF ZEMİNİ!

Hak, hukuk, özgürlük, demokrasi arayan muhalif güruh kendisiyle çelişmeye devam ediyor. "Türkiye özgür bir ülke, demokrat bir ülke" diyerek görüşlerini özgürce ifade edebilen, AK Parti seçmenine hakaret edebilen Millet İttifakı tarafları Haluk Bilginer, Ece Uslu, Sinan Tuzcu, Hasibe Özlem Eren, Mehmet Günsür, Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu gibi muhalif ünlülerle ikili oynuyor.

Öte yandan yayımladıkları videoda ilk turdaki mağlubiyet hazımsızlığını gideremeyen ünlüler 28 Mayıs'taki olası hezimete kılıf arıyor.

Hasibe Özlem Eren

Hasibe Özlem Eren

Usta sanatçı Yücel Arzen MESAM'DAN TBMM’ye uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Yücel Arzen MESAM'DAN TBMM’ye uğurlandı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 44

YENER 10 ay önce

Maalesef hükümet ve erdoğan karşıtı bir çok isim hala krallar gibi istedikleri kanallarda istedikleri gibi para kazanıyorlar.hatta hükümetin desteklediği bir çok paralı akçeli işkerde de kendilerine iş veriliyor.bunlara bu tv lerde bu projelerde zırnık iş vermeyeceksin.3 öğün erdoğana hakaret edenler devletin kaymağını yemeye çalışıyorlar.

misafir 32 10 ay önce

Hadi len oradan...

Hakkı Öztürk 10 ay önce

Bu hainlere ünlü demeyin "ünlü "kelimesi rahatsız oluyor. Bunlar ünsüz hainlerdir " sözde " sanatçı geçinen bu mahluklar kimse dinlemez ve de değer vermez. 7/24 yalan,tehdit,iftiradan başka bir şey bilmezler,sahipleri ne derse onu havlarlar.

Fuat 10 ay önce

Leyleğin ömrü 2 vak vak

AKP 10 ay önce

Demokrasiyi hazmedin 21 senedir beğenmediğiniz cahil dediğiniz insanların istediği hükümet tarafından yönetiliyorsunuz Allah’ın izniyle bi 20 sene daha Haydi CHP GEL SENDE ERDOĞAN DE HE HE HEEEE Kılıçdaroğlu bi hdp li bi ülkücü yarın da akp li oluuuur

Yorumların Tümünü Okuyun