Üsküdar'da  yobaz işletmeciden çarşaflı kadına çirkin saldırı! "Daha çok var olacağız!"

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar Kuzguncuk'ta bulunan Asude Çay Evi'nde oturan genç bir kadın, çarşaflı olduğu gerekçesiyle işletme sahibi tarafından çirkin bir saldırıya uğradı. Arkadaşlarıyla birlikte mekanda oturmak isteyen genç kadın, işletme sahibinin kendisine yaptığı çirkin saldırı ile neye uğradığını şaşırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Üsküdar Kuzguncuk'ta bulunan Asude Çay Evi'nde oturan genç bir kadın, çarşaflı olduğu gerekçesiyle işletme sahibi Murat A. tarafından çirkin bir saldırıya uğradı. Arkadaşlarıyla birlikte mekanda oturmak isteyen genç kadın, işletme sahibinin kendisine "Kalkın buradan, gidin! Hadi!" diyerek bağırmasıyla adeta neye uğradığını şaşırdı. İşletmecinin tepkisi üzerine kadınlar "Zaten kalkıyoruz, terbiyesize bak" diyerek karşılık verdi. eçim arifesinde yaşanan bu skandal olay sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kadınların maruz kaldığı bu olayın işletme sahibi şahsın ilk vukuatı olmadığı da öğrenildi. Şahsın; çocukları azarlama, cumhurbaşkanına hakaret, kadınları karşı kötü muamele gibi çevredeki vatandaşların rahatsız olduğu birçok davranışının bulunduğu da ortaya çıktı. 

Çarşaflı kadına çirkin saldırı

Çarşaflı kadına çirkin saldırı

"DAHA ÇOK VAR OLACAĞIZ!"

Yaşanan bu çirkin saldırı üzerine tesettürlü bir kadının o işletmenin duvarına yazdığı "Bizi yok sayacaksınız biz daha çok var olacağız" yazısı takdir topladı. Kayıt altına alınan o anlara sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

"BU ZİHNİYET YÜZÜNDEN OKULUMA DEVAM EDEMEDİM"

Yenişafak'ın haberine göre; olay anına ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan mağdur kadın, başına gelenleri şu sözlerle anlattı:

"Gittik çayımızı içtik dediği gibi bir sorun yaşamadık biraz uzun oturunca ayaklarım uyuştu elimde bardakla ayağa kalktım ama konuşmaya devam ediyoruz . Arkamdan bir adam bana doğru gelince hepimiz kendisine döndük . Beni kast ederek bir sorun olup olmadığını sordu kızlara kardeşimde niyetini anlayıp ne için geldiğini sordu . Adam dilencileri oraya almadığını söyledi. Bakın dilenci sandığı kişi benim. Bu mecrada bir kere bile siyasi paylaşım yapmadım fakat ben bu zihniyet yüzünden olması gereken yaşımda okul hayatıma devam edemedim. Sosyal statüde hep sınıfta kaldım. Sokakta yürürken laf atan, bakışlarıyla konuşan insanlar yerimin burası olmadığını hep hatırlattı."

Asude Çay Evi

Asude Çay Evi

RUHSATI İPTAL EDİLEN O YOBAZ İŞLETMECİ GÖZ ALTINA ALINDI, KAPISINA İSE MÜHÜR VURULDU

Çirkin saldırı ile ilgili paylaşımda bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, işletmenin sahip olduğu tüm izinlerin iptal edildiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Sosyal medyada bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşımla işletmecinin aynı zamanda sigortasız eleman çalıştırdığı "Buradan ihbar ediyorum. Kuzguncuk Asude Çay Evi sahibi sigortasız adam çalıştırıyor. Sizi resmen tokatlıyor. Kuzguncuk Perihan Abla Sokağı" ifadeleriyle iddia edildi. O kafeye belediye ekipleri tarafından mühür vuruldu ve işletmenin ruhsatı da iptal edildi.

İşletme sahibi  Murat A göz altına alındı

İşletme sahibi Murat A göz altına alındı

Hilmi Türkmen konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

AK Parti'nin yeni reklam filmi gündem oldu! "Bu alemde reisi tek geçerim"

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti'nin yeni reklam filmi gündem oldu! "Bu alemde reisi tek geçerim"
Ankara'da "kırkikindi" yağışları su baskınlarına sebep oldu! Otobüsün içi suyla doldu taştı

İLİŞKİLİ HABER

Ankara'da "kırkikindi" yağışları su baskınlarına sebep oldu! Otobüsün içi suyla doldu taştı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0