Astrologlar fena patladı! Büyük zafer ile hezimete uğradılar

Türkiye'de milyonlarca vatandaş, cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Seçim öncesinde tahminlerde bulunan astrologlar kesin bir dille mevcut hükümetin değişeceğini ve Kılıçdaroğlu'nun yeni Cumhurbaşkanı olacağı yönünde öngörülerde bulundu. Daha seçim gerçekleşmeden sonucunu açıklayan astrologlar büyük zafer ile hezimete uğradı.

Yasemin.com / ÖZEL Busenur KARAKAYA

Astroloji aracılığıyla seçimlerde Kılıçdaroğlu'na yönelik pozitif tahminlerde bulunan astrolog Dinçer Güner 2023 yılında gerçekleşecek seçim ile beraber değişimin kesin bir şekilde olacağını iddia etmişti. Dinçer Güner Kılıçdaroğlu'nun progress haritasına göre bakıldığında ise kazanma şansının yüksek olduğunu belirtmişti. 'Seçimde makasın çok açık olacağını zannetmiyorum ancak Kılıçdaroğlu'nun haritasına göre Jüpiter'in KAD'ının üzerinden geçiyor olması çok büyük bir şans olabilir' diye de ekledi. Öte yandan 14 Mayıs seçimlerinden önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dinçer Güner, "Yarın kaderinizi tayin etme günü... Gökyüzü, yıldızlar, gezegenler değil, kaderini sen tahin edeceksin. Gökyüzü bile her zaman olasılıkla çalışır ve bir seçim şansı sunar..."  ifadelerini kullandı. Kaderimizin yalnızca Rabbimiz (cc) tarafından bilindiğini ve belirlendiğini unutup insanları kandıran Güner, seçim sonucuyla beraber büyük cümlelerin altında rezil oldu. 

Tarotcu Meltem :

Selim Gülgören Show'a katlan Tarotcu Meltem "Seçim 2. tura kalırsa kim kazanır sorusuna " Kılıçdaroğlu kazanacak. Farketmeyecek, sonuç değişmeyecek hiçbir şekilde." yorumunu yapmıştı. (Kaynak: Nokta TV)

Hilal Saraç:

 

  • Astrolog Sevda Sürmeli:

 

Astrolog Sema Kılıç 'Bence Millet İttifakı kazanabilir hala şans var' diyerek tahminlerini açıkladı. Kılıç, '28 Mayıs'ın Türkiye için dönüşümü vaad ettiğini net bir şekilde söyleyebilirim. Ve yine halkı temsil eden ay Başak'ın plütoya yapmış olduğu sekstil ve pallasa yapmış olduğu 120'lik açıların aslında halkın stratejik olarak daha mantıklı düşünebildiğini gösteriyor ayın dördüncü eve çalışması da bunun muhalefetin lehine olduğunu bize anlatıyor. Yani 28 Mayıs da Değişim ve değişimden Dönüşüm var..." dedi. 

Astrolog Sema Kılıç

Astrolog Sema Kılıç

 Astrolog Hülya Ataşçıoğlu Aykul, katıldığı bir Youtube kanalında şu ifadelerde bulundu:  "2023 Seçimlerinin 2. tura kalma olasılığı çok yüksek olduğunu daha önce de belirtmiştim. Ancak benim öngörülerim yine aynı. Kemal Kılıçdaroğlu 2. turda seçimi kazanacak. Sonuçlar birbirine çok yakın çıkacak ancak Kemal Kılıçdaroğu, 2. turda seçimi kazanacak ve 13. Cumhurbaşkanı olacak." 

 Astrolog Hülya Ataşçıoğlu Aykul

Astrolog Hülya Ataşçıoğlu Aykul

CAN AYDOĞMUŞ: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haritasının yanı sıra AKP ve CHP'nin haritasını da yorumlayan Aydoğmuş, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu dönemde Ak Parti'nin astrolojik haritasına baktığımızda zorlayıcı bir süreci var. Bir değişim de var. Yani bütün yönetimden kendi içerisindeki bir sürü şeye kadar çok ciddi bir değişim söz konusu. Bunun yanında CHP'nin haritasına baktığımızda CHP 18 yıllık Satürn kötü döneminden çıkıyor. 2023'ün tam Ağustos'u Eylül'ü gibi. Eylül-Ekim'den sonra CHP yükseliş sürecine giriyor."

Ünlü isimler ikinci tur için sandık başında! Tek tek oylarını kullandılar

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimler ikinci tur için sandık başında! Tek tek oylarını kullandılar
Seçim zaferi sonrası usta sanatçı Uğur Işılak'tan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Seçim zaferi sonrası usta sanatçı Uğur Işılak'tan paylaşım!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 31

nurettinbey 11 ay önce

Bunlar milleti kandırmak için ortalıklarda dolaşan zibitilerdir!!

gölge 11 ay önce

Yıldız çarpmışa dönmüşler..:)

Misafir 11 ay önce

Hiç utanmazlar yine yalanlara devam ya tutarsa

Mirage 11 ay önce

Jüpiter’in, Satürn’ün dediği değil, Allah’ın dediği olur

Mahmut Akar 11 ay önce

Fal ve büyücülüğün adını moderrn zamanlarda Astroloji koymuşlar. Günahtır günah, geleceği Allah tan başkası bilemez

Yorumların Tümünü Okuyun