Emine Erdoğan'ın sözleri çarpıtılmıştı:  Rıdvan Dilmen konuya açıklık getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile spor yorumcusu Rıdvan Dilmen arasındaki diyalog ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylaması için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, 60 milyonu aşkın seçmenin oyunu almak için yarıştı. Yüzde 52.16 ile Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi bir zafere imza attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini tebrik eden isimler arasında, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil de yer aldı.

Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil, Erdoğan ile fotoğraf çektirdi

Seçim zaferinin ardından Ankara'ya iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında tebrik etmeye gelen Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmek istedi. Ancak o sırada Emine Erdoğan, Dilmen'i uyardı ve önce Mesut Özil kadraja girdi. Emine Erdoğan'ın Dilmen'e, "Sizi yalnız alalım" dediği duyuldu. Sonrasında Rıdvan Dilmen de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik ederek fotoğraf çektiren isimler arasında yer aldı.

Emine Erdoğan'ın sözleri çarpıtıldı

Fakat Emine Erdoğan'ın Dilmen'e söylediği, "Sizi yalnız alalım" şeklindeki sözleri sosyal medyada çarpıtıldı. Emine Erdoğan'ın Dilmen'e, "Sen çekil oradan, siz yanlış yaptınız." dediği iddia edilerek Dilmen ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir husumet olduğu havası oluşturulmaya çalışıldı.

Rıdvan Dilmen: "Emine hanım böyle bir üslupta konuşmaz"

Sosyal medya ve muhalif basındaki spekülasyonların ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Emine hanımın hiç kimseye bu üslupta konuşmayacağını belirterek, Emine Erdoğan'ın "Önce Mesut Özil ile yalnız çekilin, sonra birlikte çekilirsiniz" dediğini ifade etti.

Tuğba Ekinci oy'unu videoya alıp paylaştı: Mevzu derinse içinden geç!

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci oy'unu videoya alıp paylaştı: Mevzu derinse içinden geç!
Zaferi bastonuyla kutladı! Görenler hayretle izledi

İLİŞKİLİ HABER

Zaferi bastonuyla kutladı! Görenler hayretle izledi

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0