Ahmet Hakan'dan Melek Mosso'ya: Utanç verici; ayrımcılığın daniskası

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, seçim döneminde yapılan bir sokak röportajında oyunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğini söyleyen kadına küfür eden bir başka kadının kıyafetini giyerek "Seçim kombinim hazır" diyen şarkıcı Melek Mosso'ya tepki gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

PowerTürk Müzik Ödülleri geçtiğimiz akşam yapılan törenle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede AK Partili kadınlara küfreden muhalif seçmeni kendine örnek alan Mosso, ödül töreninde kadın hakları ve özgürlük üzerinden Türkiye'yi karalayan konuşma yapmış ve sosyal medyada tepki görmüştü. 

Hakan, "Kadın hakları savunucusu kimliğiyle ortaya çıkan biri açısından ne kadar utanç verici bir durum bu. Riyakârlığın, samimiyetsizliğin, ayrımcılığın daniskası" yorumunu yaptı. 

Hakan, Mosso'nun daha sonra yaptığı açıklamayla ilgili de şunları kaydetti:

"Melek Mosso’nun özür metninde samimi bir pişmanlık göremedim ben. Yaptığı yanlışla güçlü bir hesaplaşma da göremedim. Yapılan büyük ayıbı, çarçabuk bir geçiştirme çabası vardı o metinde. Yaptığını 'espri' diyerek küçümsüyordu. 'Amacını aşmış bir espri' diye niteliyordu yaptığını.

Amaç neydi? Yok. Nasıl olmuş da amaç aşılmış? Yok. Küfredilen kadından özür dilemek? Yok. Küfredilen kadının şahsında Erdoğan’a oy veren tüm kadınlardan özür dilemek? Yok." 

Mert Turak'tan Maske filmi hakkında çarpıcı itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Mert Turak'tan Maske filmi hakkında çarpıcı itiraf!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

kastamonulu 10 ay önce

böle böle kendilerini sıfıra çıkaracaklar halkın önünde boş kişi olarak anılacaklar

zekeriya 10 ay önce

aynaya bak kim olduğunu görürsün

istanbullu 10 ay önce

siz kadın değilsiniz siz sadece batının pazarladığı ve bugün LGBT denen kavramın içinde yok edilen ama hala kenidini değerli zanneden (ÖZÜR DİLEYEREK) medeniyetin arsız saygısız bez parçası enstrümanlarısınız ve o yanınızdaki numuneler ve sanatçı geçinen cüruh....

Toplam 1 beğeni